VIDEO. Gloria Buzău a încheiat anul „en fanfare”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

IMG_20141025_124111

Gloria Buzău și-a luat „la revedere” de la proprii suporteri cu o victorie înregistrată la scor de neprezentare în fața formației Farul Constanța. Singura problemă a buzoienilor a fost suprafața dificilă de joc, care i-a forțat fizic suplimentar pe elevii lui Ion Viorel; în rest Marcu și Compania au dominat autoritar partida, reușind să se impună grație reușitelor „semnate” de Popescu, Burlacu și Pălimaru.

Gloria Buzău și-a îndeplinit obiectivul pentru acest final de an. Fotbaliștii din Crâng vor „ierna” pe a patra poziție în prima serie a ligii secunde, grație punctelor acumulate în prima parte a campionatului și în cele cinci etape din retur. Buzoienii au câștigat cu 3 la 0 ultima confruntare oficială din acesta an. Nini Popescu, Dorin Burlacu și Clement Pălimaru au adus victoria formației din Crâng în confruntarea cu Farul Constanța. Ion Viorel, antrenorul buzoienilor, s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi din rundele „scurse” până acum, precizând că aceștia și-au depășit atât condiția, cât și obiectivul.

Tehnicianul grupării din Crâng a purtat primele discuții cu oamenii de afaceri din mediul privat pentru a investi la Gloria, iar o primă certitudine ar putea-o reprezenta întoarcerea la echipă a lui Florin Zega, cel care a contribuit și la promovarea în Liga I, în stagiunea 2007.

Jucătorii Gloriei nu vor avea o vacanță foarte lungă. Aceștia se vor reuni la câteva zile după Anul Nou, pentru a își relua pregătirile. Trupa antrenată de Ion Viorel va efectua un stagiu de pregătire în Turcia, acolo unde a mai fost și în această vară. Gloria Buzău a încheiat anul 2014 pe treapta a patra a ierarhiei, cu 25 de puncte.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.