VIDEO. MECI INTEGRAL | Miroase a fotbal! Metalul a câştigat cu 2-1 derby-ul cu TEAM Săgeata

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Derby-ul ligii a IV-a s-a disputat în faţa a peste 500 de buzoieni veniţi pe stadionul „Cornel Negoescu” să asiste la întâlnirea dintre liderul campionatului Metalul Buzău şi TEAM Săgeata, ocupanta poziţiei secunde. Partida a început sub dominarea buzoienilor, care au reuşit să deschidă scorul în minutul 12 după o reuşită superbă din lovitură liberă a fostului „student” Vasile Nicola. Buzoienii şi-au dublat avantajul în minutul 26 după o reuşită a atacantului Dan Păun. Acesta şi-a întors adversarul în marginea careului de 16 metri şi a înscris cinic cu un şut plasat la colţul lung. Debutul reprize secunde a aparţinut oaspeţilor care au reuşit să reducă din diferenţă la doar un minut de la reluarea jocului prin Mănaila. 

Metalul Buzău – TEAM Săgeata: 2-1, meci integral

Fotbaliştii antrenaţi de Vali Stan au reuşit să se impună cu 2 la 1, iar Metalul Buzău rămâne în continuare liderul primei ligi judeţene. Buzoienii au acumulat 58 de puncte după 20 de etape şi au un avantaj de şapte puncte faţă de TEAM Săgeata, ocupanta poziţiei secunde.

Urmăreşte aici meciul dintre Metalul Buzău şi TEAM Săgeata. Transmisiune realizată cu sprijinul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.