VIDEO | Metalul Buzău, matematic campioana judeţului Buzău! Vezi cum au sărbătorit buzoienii titlul

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Metalul Buzău, cel mai vechi club de fotbal din judeţ a devenit matematic campioană cu o etapă înainte de finalul stagiunii ligii a IV-a. Fotbaliştii antrenaţi de Vali Stan s-au impus cu 13 la 2 în faţa echipei Victoria Boboc şi au sărbătorit titlul de campioni pe propriul teren. Buzoienii vor reprezenta judeţul Buzău la barajul pentru accederea în Liga a III-a, acolo unde vor întâlni campioana judeţului Ialomiţa, în dublă manşă. Turul este programat pe 17 iunie, de la ora 18:00, iar returul va avea loc o săptămână mai târziu, de la ora 17:30.

Buzoienii de la Metalul vor avea parte de un adversar lejer în drumul spre al treilea eşalon al fotbalului românesc. Trupa antrenată de Vali Stan va întâlni campioana judeţului Ialomiţa, CS Amara. Prima partidă va avea loc în deplasare, urmând ca buzoienii să dispute manşa retur pe teren propriu.

CS Amara este numele adversarei pe care Metalul Buzău, campioana judeţeană la fotbal, îl va întâlni în barajul de promovare în Liga a III-a. Buzoienii au învins Victoria Boboc cu 13 la 2 etapa trecută din Liga a IV-a şi au devenit matematic campionii judeţului cu doar două etape înainte de finalul stagiunii interne. Jucătorii Metalului au sărbătorit alături de staff-ul tehnic titlul de campioni, imediat după victoria la scor din etapa cu numărul 28 al primei divizii din Buzău.

Prima confruntare dintre Metalul Buzău şi CS Amara, campioana judeţului Ialomiţa va avea loc pe 17 iunie în deplasare, urmând ca fotbaliştii buzoieni să dispute pe teren propriu manşa retur a barajului de promovare în Liga a III-a. Prima partidă este programată să înceapă la ora 18:00, în timp ce fluierul de start al celui de-al doilea joc se va auzi la 17:30.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.