Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Ieri seară s-a încheiat votul cititorilor site-ului Buzăul Sportiv pentru desemnarea celui mai bun sportiv şi celui mai bun manager al lunii februarie. După 72 de ore de vot, s-au înregistrat 3.030 de voturi în categoria care a ales cel mai bun sportiv şi 4.564 în categoria destinată managerilor buzoieni, ceea ce înseamnă că peste 2500 de suporteri au votat, fiind permis un singur vot per IP static. Privitor la acest aspect vom reveni cu o precizare în scurt timp, în cazul sesiuni de vot pentru luna februarie înregistrându-se un număr de voturi consecutive, într-o durată foarte mică de timp, de pe dispozitive mobile cu IP dinamic.

Sursă foto: facebook/ Petre Emanoil Neagu

Eliodor cel tare!

Antrenorul formaţiei HC Buzău 2012 s-a aflat în topul preferinţelor suporterilor buzoieni, strângând nu mai puţin de 2360 de voturi. Acesta a fost urmat de Cătălin Cighir, directorul LPS Buzău, cu 2137 de voturi, ambii fiind sprijiniţi în campania online de suporteri şi apropiaţi. Pe locul trei, s-a clasat Lucian Şercăianu, cu 67 de voturi.

1Eliodor Voica (HC Buzău 2012) – 2360 voturi (1234 IP static)
2Lucian Şercăianu (CSM Buzău) – 67 de voturi (34 IP static)
3Cătălin Cighir (LPS Buzău) – 2137 de voturi (321 IP static)
Performanțele nu au întârziat să apară pentru HC Junior BB. În fotografie, Dana Braniște alături de elevii săi. Sursă foto: facebook.

Puştii fac senzaţie!

Micuţii de la HC Junior BB Buzău şi-au transformat simpatia de care se bucură în rândul suporterilor în voturi online, astfel clubul de piticoţi al surorilor Alina şi Dana Branişte a reuşit să adune 1258 de voturi. Aceştia au fost urmaţi de Ibrahim Diaw, de la HC Buzău 2012, cu 986 de voturi şi de rugbistul de la SCM Gloria Buzău, Vlad Leica, component al reprezentativei de tineret, cu 786 de voturi.

1Vlad Leica (SCM Gloria Buzău) – 786 de voturi (453 IP static)
2Ibrahim Diaw (HC Buzău 2012) – 986 de voturi (754 IP static)
3HC Junior BB Buzău – 1258 de voturi (899 IP static)

Premiile vor fi acordate în funcţie de disponibilitatea câştigătorilor, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. La începutul lunii aprilie, cititorii site-ului Buzăul Sportiv vor putea alege cel mai bun sportiv şi cel mai bun antrenor al lunii martie.

Mulţumim tuturor celor care au votat!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.