Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

SCM Gloria Buzău a pierdut la un gol diferenţă partida disputată în această seară, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, în compania formaţiei Gloria Bistriţa. Buzoiencele au fost învinsă cu 22 la 21, după ce la pauză se aflau la egalitate cu bistriţencele, scor 11-11. În campionat, pentru cuplul Romeo Ilie – Radu Bogdan, bilanţul este tragic: 4 meciuri: 3 înfrângeri şi o singură victorie.

Bilanţ negativ în Liga Florilor | O treime din înfrângeri cu Ilie şi Bogdan pe bancă, în doar 3 săptămâni

Rezultatele obţinute în campionat cu Romeo Ilie şi Radu Bogdan pe banca tehnică: Măgura Cisnădie – SCM Gloria Buzău: 24-17; SCM Gloria Buzău – Cluj Napoca: 27-25; CSM Slatina – SCM Gloria Buzău: 23-18; SCM Gloria Buzău – Gloria Bistriţa: 21-22. Cu cei doi pe bancă, SCMGB s-a calificat norocos în optimile Cupei României, după ce s-a impus la lovituri de departajare, cu 33 la 32, în confruntarea disputată în deplasare cu CSM Slatina.

Serie de foc | Urmează Zalău, Corona şi SCM Craiova!

SCM Gloria Buzău ocupă locul 9 în clasamentul Ligii Florilor, cu 20 de puncte, tot atâtea cât au şi HC Dunărea Brăila şi CSM Slatina, formaţii aflate pe poziţia a X-a, respectiv 11. Pentru SCMGB urmează trei meciuri de foc. În Cupa României, în deplasare cu HC Zalău şi-n campionat cu Corona Braşov (locul 3, în deplasare) şi SCM Craiova (locul 5, în deplasare).

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.