VIDEO. VICTORIE MUNCITĂ! Gloria Buzău a învins la limită FC Voluntari

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

 

gloria-buzau-gol-raduca

Gloria Buzău a izbutit să obţină cea de-a doua victorie a stagiunii după ce s-a impus în runda a treia a primei serii din liga secundă, cu 1 la 0 în faţa formaţiei FC Voluntari. Unicul gol al partidei a fost marcat de Răduca, în minutul 50. Buzoienii au acumulat astfel şase puncte şi se află locul patru, la doar un punct distanţa de podium şi la două de ocupanta locului 5, SC Bacău.

Stoicescu „a pus lacăt” porţii în prima repriză

Prima repriză a jocului disputat în Crâng s-a consumat sub asediul continuu al ilfovenilor asupra porţii apărate, în premieră sezonul acesta, de Cristi Stoicescu. Dominarea asiduă a oaspeţilor nu şi-a găsit însă finalizarea pe tabela de marcaj, graţie intervenţiilor magistrale ale goalkeeper-ului buzoian. Rând pe rând, Stoicescu a blocat în situaţii de 1 la 1 acţiunile întreprinse de elevii lui Ilie Poenaru. Replica fotbaliştilor antrenaţi de Ion Viorel a constat în contra-atacuri tăiose, coordonate de mijlocaşii Marcu, Puşcaşu sau de tânărul atacant Bobe. Din păcate pentru cei aproximativ 500 de spectatori prezenţi pe principala arenă a Buzăului, fără efect pe tabela de marcaj.

Răduca „de trei puncte”

În partea a doua a jocului, buzoienii au ieşit determinaţi de la cabine. Nu au trecut decât cinci minute de la reluarea jocului când Răduca a zgâlţâit plasa porţii adverse. Vârful buzoian a înscris superb din marginea careului de 16 metri cu un şut „din prima” direct în vinclul porţii adverse (min. 50). Jocul şi-a păstrat tempo-ul alert. Atacuri rapide în ambele tabere, încheiate fără rezultat pe tabela de marcaj. Singurul lucru notabil în ultimul sfert de ceas al confruntării din Crâng a fost apariţia pe teren a vârfului Marius Tigoianu, transferat pe „ultima sută de metri” de gruparea din Crâng de la formaţia Săgeata Năvodari.

ASCULTĂ AICI CE A DECLARAT ION VIOREL LA FINALUL PARTIDEI CU FC VOLUNTARI.

ASCULTĂ DECLARAŢIILE TEHNICIANULUI ILIE POENARU DUPĂ ÎNFRÂNGEREA CU GLORIA BUZĂU.

Gloria Buzău – FC Voluntari: 1-0, (0 – 0)
Etapa a III-a, Liga a II-a, Seria I
A marcat: Răduca (min. 50)

Arbitru: Ionuţ Valentin Iugulescu (Târgovişte); Asistenţi: Romică Bîrdeş (Piteşti) şi Ionuţ Marius Bobe (Videle).

gloria-buzauGloria Buzău: Cr. Stoicescu – Cl. Dumitrescu, Ct. Vlaicu, Amet, D. Ghiţă – N. Popescu, G. Marcu (cpt.), Puşcaşu, D. Burlacu (M. Voicu ’90+2) – Bobe (R. Dumitru ’57) şi Răduca (Tigoianu ’74).
Antrenor: Ion Viorel.

fc-voluntariFC Voluntari: Botaş – Moga, Mitache, C. Achim, Fl. Maxim – G. Deac (V. Mihai ’55), S. Rădoi (cpt.)(Bg. Barbu’65), Todoran, C. Roşu (Ad. Bălan ’59) – Voduţ şi Al. Zaharia.
Antrenor: Ilie Poenaru.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.