Buzoienii nu au reuşit să producă surpriza! Gloria Buzău – FC Voluntari: 1-2

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

gloria-buzau-fc-voluntari

Fotbaliştii Gloriei Buzău nu au reuşit să producă surpriza în faţa liderului FC Voluntari. Promovată deja în primul eşalon, FC Voluntari nu a călcat pedala de acceleraţie în Crâng. Ilfovenii au ajuns în careul buzoienilor abia în minutul 41, când au reuşit să deschidă scorul.

În faţa a aproximativ 800 de spectatori, fotbaliştii Gloriei Buzău a reuşit să ţină piept liderului seriei I din Liga a II-a doar 41 de minute. Ilfovenii au reuşit să deschidă scorul la primul şut pe spaţiul porţii, venit cu patru minute înainte de fluierul final al primei reprize. Stan a reuşit să-l învingă pe Stoicescu cu un şut plasat la colţul lung, după ce a scăpat din marcajul buzoienilor. Fotbaliştii antrenaţi de “Vioară” au revenit pe tabelă în minutul 65, graţiei golului înscris de Bobe, însă gruparea din Voluntari nu s-a mulţumit cu un singur punct în Crâng şi a izbutit să îşi adjudece victoria după ce Stan “a semnat” dubla în minutul 73. La capătul partidei, Ion Viorel, tehnicianul Gloriei s-a declarat dezamăgit atât de evoluţia jucătorilor săi, cât şi de maniera în care gruparea din Crâng este tratată de autorităţile locale.

În tabăra adversă, Ilie Poenaru, antrenorul celor de la FC Voluntari, speră ca echipa sa să se impună în toate partidele rămase din actuala stagiune, pentru a bifa o promovare istorică: prima formaţie care accede în liga I după ce a acumulat 79 de puncte în liga secundă.

Iată rezultatele complete înregistrate în cadrul etapei a VIII-a din play-off-ul ligii secunde:

Etapa a VIII-a, Seria I, Liga a II-a

Gloria Buzău – FC Voluntari: 1-2

Rapid Suceava – Academica Argeş: 1-4

SC Bacău – CF Brăila: 3 – 2

Gloria Buzău rămâne în continuare pe a treia treaptă a podiumului, cu 46 de puncte. Pe locul patru se află SC Bacău, la doar un punct distanţă. Buzoienii vor întâlni miercuri, în deplasare, Academica Argeş, urmând să îşi ia “la revedere” din faţa propriilor suporteri, sâmbătă, când vor juca cu Rapid Suceava.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.