Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

În inima județului Buzău, pasiunea pentru handbal se îmbină cu spiritul sărbătorilor de iarnă pentru a crea o atmosferă plină de magie și bucurie. Cele șase centre de dezvoltare ale handbalului buzoian, proiect unic la nivel naţional dezvoltat sub umbrela HC Buzău, au devenit locuri speciale în care Moș Crăciun și-a făcut simțită prezența, îmbrăcându-se în culorile echipei și aducând zâmbete copiilor prin oficialii echipei “Lupilor Buzăului”.

Oficialii echipei au luat cu asalt centrele din Pătrâlagele (prof. Sorin Neacşu), Berca (prof. Adrian Pavel), Smeeni (prof. Adina Marin), Gălbinaşi (prof. Stan Valentin), Pârscov (prof. Aurora Mihalcea) şi Glodeanu Sărat (prof. Nicolae Trişcaş) dornici să ofere bucurie și încurajare micuților handbaliști.

Reprezentanţii clubului buzoian au adus cu ei nu doar cadouri împachetate cu grijă, ci și atmosfera călduroasă a sărbătorilor de iarnă.

Fiecare centru de dezvoltare a handbalului a devenit scena unei întâlniri pline de emoție și surprize. Copiii legitimați la echipa buzoiană au așteptat cu nerăbdare momentul în care trimişii Moşului au păşit în sala de antrenament. Cu ochii strălucind de curiozitate și entuziasm, micuții handbaliști au fost primiți cu zâmbete calde și cuvinte pline de încurajare.

GALERIA FOTO COMPLETĂ, AICI!

Cele șase centre de dezvoltare ale handbalului din județul Buzău au devenit locuri în care pasiunea pentru sport și magia Crăciunului s-au contopit pentru a crea amintiri de preț pentru fiecare mic handbalist. Odată cu darurile și încurajările primite, acești tineri sportivi au fost motivați să continue să își urmeze visurile și să își depășească limitele, aducând astfel onoare și succes echipei lor, HC Buzău!

Toată această poveste nu ar fi fost posibilă fără sprijinul Consiliului Judeţean Buzău, al partenerilor, sponsorilor şi colaboratorilor clubului, alături de cei mai mici dintre noi, sportivi sau suporteri, părinţi sau bunici!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.