Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Restaurantul Galactic, împodobit cu ghirlande strălucitoare și brad de Crăciun, a devenit locul unei atmosfere pline de magie. Cu un sac plin de surprize, Moș Crăciun a adus cadouri pentru cei aproximativ 130 de copii legitimaţi la clubul buzoian. Din sacul moşului a apărut echipamentul sportiv nou-nouț, oferit cu generozitate de către Consiliul Județean Buzău, iar ochii celor mici au strălucit, stârnind entuziasm și visuri de viitoare victorii pe terenul de handbal.

Fiecare copil a primit nu doar un echipament, ci și încurajări din partea lui Moș Crăciun. Antrenorii celor mici au preluat rolul de spiriduși ghiduşi şi s-au amestecat printre cei mici, împărţind îmbrățișări calde și cuvinte de încurajare.
Dar cadourile nu s-au oprit aici!

Pe lângă echipamentul sportiv, Moș Crăciun a oferit fiecărui copil pachețele pline cu dulciuri specifice sezonului oferite de către sponsorii echipei. Gustările delicioase au completat atmosfera festivă, făcând ca această întâlnire să fie cu adevărat memorabilă pentru fiecare participant.

GALERIA FOTO COMPLETĂ, AICI.

La final, Moș Crăciun le-a transmis tuturor un mesaj de încredere și speranță pentru noul an ce se apropie. Cu promisiunea că-i va urmări cu atenție pe terenul de handbal și că va fi mereu alături de ei, Moș Crăciun și-a luat rămas bun, lăsând în urmă zâmbete luminoase și amintiri de neuitat în inimile micilor handbaliști de la HC Junior BB.
Pentru cel puţin o seară, la Galactic Club, spiritul sportiv și magia Crăciunului s-au unit pentru a crea amintiri de neuitat în inimile copiilor.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.