CF Brăila – Gloria Buzău, mâine la orele 11.00. Fotbaliştii lui „Vioară” nu au voie să piardă lângă Dunăre

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

 

Deplasare dificilă pentru fotbaliştii Gloriei Buzău. Jucătorii antrenaţi de Ion Viorel vor întâlni mâine dimineaţă, în deplasare formaţia CF Brăila. În ultimele confruntări brăilenii au avut câştig de cauză, însă victoria la scor cu FCM Dorohoi a dat aripi buzoienilor care nu vor să se întoarcă cu mâna goală de la Brăila.

O victorie mâine, la Brăila ar consolida poziţia de favoriţi la play-off a elevilor lui Ion Viorel. După succesul înregistrat pe teren propriu, scor 4 la 0 etapa trecută cu ultima clasată FCM Dorohoi, fotbaliştii grupării din Crâng nu vor să piardă la Brăila. Etapa trecută, fotbaliştii brăileni au pierdut deplasarea de la FC Voluntari cu 4 la 0, deşi ilfovenii au evoluat aproape tot jocul în inferioritate numerică. În urmă cu două săptămâni, din cauza restanţelor financiare Andrei Puşcaşu, unul dintre cei mai buni mijlocaşi ai Gloriei Buzău şi-a depus memoriu la Federaţia Română de Fotbal pentru a deveni liber de contract, fapt care s-a realizat zilele trecute. Mijlocaşul central şi-a găsit rapid un nou angajament şi a revenit la CF Brăila, adversara buzoienilor de mâine. Tot mâine, în cadrul etapei a VII-a din liga secundă se mai joacă:

ACS Berceni – Rapid Suceava

Unirea Slobozia – SC Bacău

CS Baloteşti – Academica Piteşti

Săgeata Năvodari – FC Voluntari

FCM Dorohoi – Farul Constanţa

Înaintea confruntării directe, Gloria Buzău se află pe locul 5 în prima serie din L2 cu 9 puncte, în timp ce CF Brăila ocupă poziţia a şasea cu un punct mai puţin decât „glorioşii”.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.