VIDEO: Naţionala de „tineret” a vizitat Liceul Tehnlogic Special pentru Copii cu deficienţe de auz

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

romania-tineret-u21

Viorel Moldovan, tehnicianul reprezentativei naţionale de tineret s-a declarat dezamăgit de suprafaţa de joc pe care o are cea mai cunoscută arenă din oraş. Antrenorul selecţionatei U21 a ţinut să mulţumească celor aproximativ 3.000 de spectatori prezenţi pe arena din Crâng.


Revenirea reprezentativei de tineret la Buzău, după partida din 2009 disputată în cadrul preliminariilor de la campionatului european s-a dovedit de bun augur pentru tehnicianul Viorel Moldovan. „Tricolorii” mici s-au impus pe final de joc, cu 3 la 1 în faţa uneia dintre echipele slabe ale Europei. Antrenorul selecţionatei de tineret a spus că în calea eleviilor săi a stat şi suprafaţa de joc a arenei Gloria, teren care a lăsat de dorit.

romania-2

Ultimul joc al echipei reprezentative de tineret la Buzău a avut loc pe 14 noiembrie 2009, atunci când „tricolorii” s-au impus cu 4-1 în fața reprezentativei similare a Letoniei, în preliminariile Campionatului European de Tineret. De altfel, Buzăul a mai găzduit chiar și o partidă a Naționalei de seniori, în urmă cu 30 de ani. Pe 31 iulie 1984 Mircea Lucescu a dus Naționala în Crâng pentru un amical cu selecționata Chinei, scor 1-0 pentru tricolori.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.