Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Valentin Dumitrache a jucat din nou un rol decisiv pentru echipa Gloria Buzău în meciul împotriva Unirii Slobozia. Tânărul atacant în vârstă de 20 de ani se află într-o perioadă foarte bună și speră să continue să fie la fel de eficient în viitoarele partide. Prin golul marcat împotriva Unirii Slobozia, Dumitrache a reușit să aducă o oarecare liniște antrenorului Andrei Prepeliță, care se afla sub presiune la Gloria Buzău.

La finalul meciului, în timpul interviurilor, Valentin Dumitrache a declarat că își dedică golul familiei, subliniind importanța constanței și contribuției sale la echipă:

”Am adus victoria și sper să o țin tot așa! Mă bucur că am constanță, că marchez, că îmi ajut echipa, e un lucru bun pentru mine. Sper ca și în următoarele meciuri să marchez și să adunăm cât mai multe victorii. Contează că am marcat și acum, cu Slobozia, iar golul îl dedic familiei”, a spus fotbalistul Buzăului la microfonul DigiSport.

Valentin Dumitrache a înscris unicul gol al partidei în minutul 27. Este interesant de menționat că mijlocașul originar din Buzău a început meciul purtând tricoul cu numărul 20, dar după aproximativ un sfert de oră, a primit tricoul cu numărul 99, pe care l-a purtat până la final. Această schimbare a fost cauzată de un duel dur în minutul 12 cu un alt jucător, Ekollo, care i-a rupt tricoul și a fost aproape să-l accidenteze. Cu toate acestea, arbitrul Sorin Vădană nu a acordat nici măcar un cartonaș galben pentru Ekollo în urma acelei faze.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.