VIDEO: Iată ce gest șocant a făcut finanțatorul echipei de fotbal FC Puiești! Polițiștii care au asistat s-au amuzat!

8
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

vaca

 

 

Ca la noi la nimeni. Gelu Preda, finanțatorul formației FC Puiești, participantă în primul eșalon fotbalistic din județ, și-a dat din nou în petec la meciul câștigat de echipa sa în fața celor de la Petrolul Berca, scor 3 la 2. Pe finalul partidei, patronul celor de la Puiești „i-a aplicat” arbitrului de la tușă câteva lovituri de nuia. Ca și când asta nu ar fi fost de ajuns, Preda și-a vărsat nervii acumulați pe durata partidei stingându-și țigările pe capul unei vaci. Totul s-a petrecut sub nasul polițiștilor care au asistat amuzați la cele două faze.

poze-139

Gest de cruzime săvârșit de patronul unei echipe de fotbal față de un animal, chiar sub ochii unor polițiști care s-au amuzat, în loc să ia atitudine. S-a întâmplat în week-end, la un meci din campionatul județean. După ce a lovit un arbitru de margine, finanțatorul clubului FC Puiești a stins o țigară pe capul unei bovine. Polițiștilor li s-a părut un gest amuzant și nu au intervenit.

Suspendat pentru jocul dintre FC Puiești și Petrolul Berca din cauza comportamentului agresiv din etapele precedente, Gelu Preda, finanța­torul gazdelor, a reușit să iasă, iarăși, în evidență. Cu câteva minute înainte de finalul jocului, ,,omul cu bani“ de la Puiești a rupt o nuia și, peste gardul care îl despărțea de suprafața de joc, a început să-l lovească pe Eugen Alexandru, arbitrul de tușă la derby-ul etapei a X-a. În ciuda tratamentului aplicat de Preda, tușierul, alături de Cătălin Vulpe, centralul partidei, au hotărât că jocul poate continua, mai ales că rămăseseră câteva minute până la fluierul final. Printr-un gest grobian, Preda a ales să își verse nervii strânși pe durata jocului pe un biet animal, aflat în imediata sa apropiere. Finanțatorul celor de la FC Puiești și-a stins țigara pe fruntea unei bovine aflate lângă suprafața de joc, după care a început să o lovească în cap cu un recipient de plastic. Și ca teatrul de prost gust să fie complet, la ambele scene au asistat și doi polițiști, adică exact cei care trebuiau să asigure liniștea și ordinea la partida de fotbal.

poze-140

Abuzul împotriva animalelor constituie infracțiune!

Potrivit Legii nr. 205/2004 de modificare și completare a Legii nr. 9/2008, republicată în 2014, privind protecția animalelor, „constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă…. rănirea sau schingiuirea animalelor” (n.r. art. 25, alineatul 1, punctul e). Rămâne de văzut dacă organele abilitate se vor autosesiza, mai ales că cele amintite anterior s-au petrecut sub privirile polițiștilor care își desfășoară activitatea pe raza localității Puiești, și care se fac vinovați cel puțin de neglijență în serviciu (Legea 225/2004, modificată cu Legea 9/2008, articolul 26, conform căruia ­Mi­nisterul de Interne, prin organele abilitate monito­rizează aplicarea legii).

Sursă foto: Adrian Soare (liga2.ro)

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

8 COMENTARII

  1. A ajuns internetu` la Puiesti si va luati de un pusti care scrie ce nu va convine? Sa va fie rusine pontistilor. Manacati friptura de la Preda si aveti jeg sub unghii fomistiilor!!!!!!!!! Mari periculosi anonim. labagii dracu. ati citit comentariile de pe liga2? sau de pe opinia? doar voi sunteti impotriva. fraierilor

  2. eu am fost la meci,si omul acesta zis finantator e nebun! Nu a fost nicio problema de arbitraj,chiar nici reprosuri nu au fost la adresa acestora,un joc foarte disputat in care arbitri jocului si-au facut datoria.Acest om se batea cu o vaca,dupa o lupta indelungata sa dus spre arbitru asistent spre surprinderea tuturor. Si acum toata lumea se intreaba de ce :)) . eu cred ca acest om e bolnav psihic. Felicitari pentru articol totul este adevarat,si deja am vazut ca toate site-urile,ziarele,televiziunile au inceput sa spuna despre acest caz. Rusine sa le fie

  3. V-ati gasit toti niste aparatori ai animalelor..cand in realitate nu sunteti decat niste frustrati, invidiosi pe bunul altora! Treziti-va fratilor! Vreti sa fiti mari,luati bacul,faceti o facultate ,invatati,straduiti-va ..abia atunci sa ii comentati pe altii..cand stiti ca voi faceti un bine acestei tari..dar din moment ce voi va chinuiti sa scrieti articole pline de minciuni nu veti evolua niciodata..