VIDEO EXCLUSIV! Fan-Shop pentru suporterii Gloriei Buzău!

1
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

PALIMARU SI DANITA

Veste bună pentru suporterii Gloriei Buzău. Gruparea din Crâng va beneficia de un fan-shop, de unde microbiștii buzo­ieni își vor putea achizi­ționa diferite produse cu însemnele formației antrenate de Ion Viorel. În primă fază, produsele vor putea fi achiziționate online, urmând ca de anul viitor să fie disponibile și la sediul clubului.

„Gloria Buzău rămâne un brand“

Ideea aparține asociației „Buzăul Sportiv” și a fost pusă în practică cu sprijinul lanțului de magazine Global Cash & Carry și Toledo Fresh Buzău. Momentan, pe lista produselor se găsesc peste 20 de obiecte, urmând ca în perioada imediat următoare varietatea acestora să crească. Ion Viorel, tehnicianul buzoienilor, este încântat de magazinul destinat microbiștilor buzoieni: „Gloria Buzău rămâne Gloria Buzău, cel puțin pentru buzoieni. Chiar și la nivel național suntem un brand. Am spus-o de multe ori că, pentru suporterii noștri, care sunt cunoscători ai fenomenului, pentru stadionul pe care îl avem, pentru oraș, merităm ce e mai bun, și de ce nu, un loc în Divizia A”.

tricou-negru-echipa-orasul-patria

În ciuda problemelor financiare pe care grupare din Crâng le traversează, antre­norul buzoienilor a spus că, în dese rânduri, a fost contactat pentru diferite obiecte promoționale cu însemnele formației din Crâng, în semn de susținere al microbiștilor buzoieni față de echipa favorită: „Am fost contactat, personal, pe Facebook și la club pentru a fi întrebat de unde se pot achiziționa asemenea produse. Am tot amânat lucrurile pentru că nu aveam ce răspuns să le dau. Acum sper ca lucrurile să meargă bine și, în funcție de cum vor recepționa suporterii acest demers, vom lua o decizie fermă asupra lucrurilor pe viitor. Sunt convins că acest lucru va avea un impact pozitiv asupra susținătorilor noștri”.

pix

Preț pentru orice buzunar

Prețul produselor este cuprins între 7 și 50 de lei, acestea putând a fi ­achizițio­nate exclusiv online. Suporterii buzoieni pot beneficia gratuit de obiecte cu însemnele Gloriei Buzău în urma concursurile organizate online, precum și ediția tipărită a pu­blicației Buzăul Sportiv. Echipa care a lucrat la realizarea produselor a colaborat cu mai multe formații din primele două eșaloane la fotbal, iar recent s-a ocupat de magazinele de prezentare ale echipelor Rapid București, Oțelul Galați și al Federației Române de Karate.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.