Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Ultima întrecere din al doilea sezon al anului competițional 2017 / 2018 a însemnat final de clasă valorică pentru o parte din sportivii Imperial Buzău – fapt împlinit prin clasările în finale cu locuri pe podium, sau debut la Clasă Valorică E pentru a evalua nivelul de început în așa fel încât în vacanța de vară timpul va fi foarte bine gestionat pentru pregătire în vederea participării în primul sezon competițional din anul sportiv 2018 /2019.
6 finale cu 1 medalie de aur, 2 medalii de argint, o medalie de bronz, un loc 4 și un loc 6.

Competiție:
Precompetițional 3 dansuri 10 -11 ani:
Edi Rusu și Miruna Cucuruzac – locul 6
Precompetițional 2 dansuri și precompetițional 3 dansuri 12 – 15 ani:
Mario Popa și Bianca Cojocaru – locul 1, respectiv locul 2
Ambele perechi, au început activitatea competițională anul acesta, cu categoria Debutanți, au promovat apoi la categoriile Precompetițional 2 și 3 dansuri, iar rezultatele obținute la competiția din Piatra Neamț asigură promovarea lor ca sportivi în Clasă Valorică Hobby, unde vor debuta în sezonul din toamnă.
Clasă Hobby 12 -15 ani:
Raul Bălu și Delia Mănăilă – locul 3
Clasă E 6 – 9 ani:
Matei Pandele și Alexia Drăgulin – locul 2
Clasă E 10 -11 ani:
Vladimir Ștefan și Alessia Cristea – locul 7
Andrei Anghel și Mihaela Cîrstian – locul 8
Clasă E 12 -15 ani:
Alvaro Bălu și Raisa Cristea – locul 4
Felicitări tuturor – sportivi, antrenori și părinți !

Finalul de sezon înseamnă și bilanțul rezultatelor totale. Astfel, activitatea competițională bogată a sportivilor noștri este evidențiată de participarea în 10 competiții naționale unde s-au clasat în 65 finale cu 11 medalii de aur, 19 medalii de argint, 15 medalii de bronz.
Cel mai mare câștig al acestor sportivi îl reprezintă evoluția, progresul și nivelul la care s-au ridicat în acest sezon competițional. Pe masura avansării în Clase Valorice superioare, gradul de dificultate în tot ceea ce înseamnă dans sportiv de performanță crește. Este nevoie de pregătire permanentă – antrenamente de dans, pregătire fizică și din punct de vedere psihologic, în așa fel încăt sportivii să fie competitivi din toate punctele de vedere..
Vacanța de vară reprezintă astfel perioada perfectă pentru pregătirea sezonului competițional din toamnă, după un program bine stabilit.
De asemenea, tot pentru vacanța mare, Asociația Club Dans Sportiv Imperial Buzău propune un concept nou pentru orașul nostru și anume ,, Tabăra Urbană”. Astfel, asociația sportivă vine în întâmpinarea părinților care doresc pentru copii un program de vacanță care să combine în mod plăcut și util activități distractiv – educative, în timpul săptămânii, de luni până vineri, inclusiv, în intervalul orar 7.30 – 17.00.
Timp de 11 săptămâni vom explora universul din jurul nostru, vom învăța lucruri noi și vom descoperi cele mai frumoase locuri din Buzău. Ne propunem să cunoaștem împreună comunitatea în care trăim și, bineînțeles, în tot acest timp ne vom distra împreună!
Informații complete pe pagina de facebook Asociația Club de Dans Sportiv Imperial Buzău.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.