Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

De câte ori nu ți-ai propus să mergi ”de luni” la sala de fitness? De câte ori nu ți-ai propus să începi ”de luni” o dietă? Pe câți dintre prietenii tăi i-ai auzit că ”de luni” încep să își schimbe stilul de viață? Unii uită că și-au propus să facă asta ”de luni”. Alții încep în forță ”de luni”, dar până miercuri, joi le-a dispărut elanul… Iar de vineri revin la stilul de viață sedentar pe care îl duseseră înainte.

De luni la sala de fitness? Fă o schimbare de azi!
De luni la sala de fitness? Fă o schimbare de azi!
Cum faci o schimbare?

Nimeni nu spune că o schimbare e ușoară. Necesită răbdare, perseverență și voință, puterea de a trece peste momentele de oboseală și dorința de a avea un stil de viață sănătos. Schimbarea aceasta se face treptat. Orice oră petrecută în sala de sport, orice masă la care ai combinat alimentele corect, contează. Și, chiar dacă vor veni momente când calci strâmb, nu înseamnă că te oprești. Ci înseamnă că în ziua următoare revii în sala de sport și că masa următoare nu va fi bogată caloric.

De luni la sala de fitness? Fă o schimbare de azi!
De luni la sala de fitness? Fă o schimbare de azi!

Cum faci schimbarea? Cu mult curaj. Cu suport și ajutor din partea celor din jur, alături de un prieten care te motivează. Dacă te-ai decis că este momentul potrivit, dacă ai găsit sala de fitness potrivită pentru tine, pentru programul tău, înseamnă că ești pe drumul cel bun. Îți mai trebuie și câteva rânduri de echipament pentru mersul la sala de fitness. Piața de profil este variată, ai foarte multe opțiuni, iar asta te poate speria puțin. Că nu știi ce să alegi, de unde să alegi.

De ce este importantă o comunitate

Comunitatea de fitness FiziOn are rolul de a te ajuta să îți descoperi întregul potențial și îți oferă toate elementele esențiale de care ai nevoie. FiziOn nu este doar un magazin de îmbrăcăminte de fitness, sunt o comunitate care aduce laolaltă oameni activi, cu gânduri similare, care se străduiesc să devină cea mai buna versiune a lor.

De luni la sala de fitness? Fă o schimbare de azi!
De luni la sala de fitness? Fă o schimbare de azi!

Fie că ai nevoie de colanți, de bustiere, sau de un costum de baie care să îți pună în valoare corpul lucrat în sala de sport, https://www.fizion.ro/ îți pune la dispoziție articole alese cu atenție, pentru a te ​​face să te simți încrezătoare nu doar în sală, ci și în viața de zi cu zi. Îmbrăcămintea este fabricată din cele mai bune materiale, articolele sunt multe și variate, astfel încât te poți bucura de ele și la antrenamente, dar și în timpul liber, când ieși să faci mișcare. Seturile de fitness sunt fix ce îți trebuie atunci când ești în criză de timp sau idei, dar vrei sa fii sigură că arăți fantastic în piese sport ce îți vor susține antrenamentul.

Beneficiile mersului la sala de fitness

Să mergi la fitness nu este o modă, un trend al zilelor noastre. A devenit o necesitate, pentru că mulți dintre noi avem un stil de viață sedentar. De acasă ne urcăm în mașină, din mașină mergem la birou. Ne petrecem 8 ore pe zi în fața laptopului, uităm să ne ridicăm de pe scaun, fiindcă suntem prinși cu tot felul de lucruri urgente de făcut. Fitness-ul este o activitate foarte benefică pentru sănătate, frumusețe, dar și pentru buna funcționare a creierului și pentru menținerea unui aspect tânăr. Efortul fizic de intensitate medie, pe termen lung, te va ajuta să îți păstrezi inima sănătoasă. Mergând regulat la fitness vei avea o piele mai elastică, un sistem imunitar mai puternic șu un creier mai activ. Se va reduce nu doar stresul, ci și riscul apariției depresiei sau anxietății, spatele va fi mai relaxat și oasele mai puternice. Nu doar că vei arăta mai bine, dar te vei simți mai bine. Mergând regulat la fitness, corpul tău va deveni mai armonios, iar tu vei vedea și vei simți acest lucru. Iar când îți place ce vezi în oglindă, lucrurile se schimbă radical.

Fitness-ul poate fi definit ca o combinație între forță, rezistență, durată, coordonare, flexibilitate și viteză care formează un nucleu de bază al tuturor tipurilor de mișcare. Dacă vrei să-ți îmbunătățești sănătatea prin sport și dietă, fitness-ul este activitatea ideală pentru tine. La început, fitness-ul era legat exclusiv de practicarea anumitor exerciții fizice. Astăzi, noțiunea de fitness include nu doar mișcarea, ci și abordarea unui stil de viață sănătos. Tocmai de aceea fitness-ul este o opțiune excelentă pentru toată lumea, deoarece beneficiile pentru sănătate sunt numeroase.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.