Derby de „C”? Gloria Buzău vrea înapoi în „B”! AICI AI TOTUL DESPRE CEL MAI AŞTEPTAT MECI AL ANULUI!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
De la noi afli totul despre cel mai important meci al anului în fotbalul buzoian!
De la noi afli totul despre cel mai important meci al anului în fotbalul buzoian!

În fiecare zi, doar pe BuzăulSportiv.ro găseşti informaţii despre cel mai aşteptat meci al anului la Buzău. Statistică, declaraţii, interviuri şi avancronica, totul despre meciul dintre Viitorul Axintele şi Gloria Buzău afli de pe site-ul nostru. Vineri, de la ora 15.00, transmitem livetext meciul dintre liderul din C2 şi gruparea din Crâng, iar apoi poţi viziona online, gratuit, confruntarea dintre cele două echipe.

UPDATE JOI, 4 APRILIE 2013 „Axintele a jucat pe bune, în timp ce Buzăul doar în culise”

Gloria Buzău va disputa mâine cea mai importantă partidă din actuala stagiune a Ligii a III-a. Buzoienii se vor deplasa pe terenul liderului Viitorul Axintele pentru a încerca o victorie care le-ar asigura în linii mari accederea în eşalonul secund. La nivel psihologic, meciul dintre Gloria şi Viitorul a început. Preşedintele buzoienilor, Dan Tulpan, a afirmat că: „Viitorul Axintele este o formaţie înfiinţată în urmă cu 3 ani, o echipă care nu demult se bătea cu Luceafărul C.A. Rosetti pentru un loc în Liga a III-a”, în timp ce nici oficialii ialomiţeni nu au rămas mai prejos, Sandu Grigore, patronul formaţiei din Axintele, replicând: „Axintele a jucat pe bune, în timp ce Buzăul a jucat doar în culise”. Citeşte mai departe.

UPDATE MIERCURI, 3 APRILIE 2013 Vor arbitru de Liga I la Axintele

Tehnicianul Gloriei Buzău, Marian Roşu, a declarat că îşi doreşte unul dintre cei mai buni arbitrii români pentru jocul pe care formaţia sa îl va disputa vineri, pe terenul ­li­derului Viitorul Axintele. După ce au văzut că Alexandru Tudor, poate cel mai cunoscut nume din actuala elită a arbitrajului românesc, a coborât în noroaiele Ligii a III-a şi a împărţit dreptatea în cadrul meciului dintre Olimpia Râmnicu Sărat şi formaţia ialomiţeană, joc încheiat 0 la 1, oficialii buzoieni au aceeaşi pretenţie de la partida decisivă pe care o vor disputa peste trei zile. „Cu siguranţă ne dorim o brigadă de Liga I. Aşa ar fi normal, având în vedere faptul că se întâlnesc două echipe cu pretenţii de a promova în Liga a II-a, iar acest meci se poate dovedi decisiv pentru noi. Greşelile nu îşi au rostul şi în niciun caz nu pot decide soarta unui asemenea joc, cu o asemenea încărcătură şi totodată asemenea miză” – Marian Roşu, antre­nor Gloria Buzău. Citeşte mai departe.

VOTEAZĂ AICI DACĂ GLORIA BUZĂU VA PROMOVA SAU NU ÎN LIGA A II-A

TRIMITE MESAJUL TĂU BUZOIENILOR ÎNAINTE DE DERBY-UL CU AXINTELE

UPDATE MARŢI, 2 APRILIE 2013 Victorie aşteptată pentru buzoieni în derby-ul cu Olimpia!

Fotbaliştii Gloriei Buzău nu au avut nici o emoţie în derby-ul judeţean disputat în faţa formaţiei Olimpia Râmnicu Sărat. Trupa antrenată de Marian Roşu a făcut instrucţie cu plăpânzii jucători râmniceni şi s-a impus, fără să calce pedala de acceleraţie, cu 4 la 1. Culmea, cei mai buni jucători ai râmnicenilor au fost doi jucători care s-au şcolit la gruparea din Crâng. În minutul 7, Marius Lazăr, fostul mijlocaş al Gloriei Buzău din liga secundă a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă, obţinând astfel o lovitură de la 11 metri. Alexandru Vlaicu a înscris de la punctul cu var pentru 0 la 1, printr-o „scăriţă” de toată frumuseţea. „Glorioşii” au revenit rapid graţie reuşitelor semnate de Valentin Lungoci în minutul 13 şi Mircea Gheorghe în minutul 14. 2 la 1 a fost şi scorul consemnat la pauză pe tabela arenei din Crâng. În repriza secundă Dan Percă a „semnat” o dopietta după ce a început jocul din postura de rezervă. Mijlocaşul buzoian a înscris în minutele 69 şi 78, stabilind astfel rezultatul final. Buzoienii şi-au îndeplinit obiectivul, obţinând trei puncte şi sunt deja cu gândul la meciul decisiv cu Axintele. Citeşte mai departe.

UPDATE VIDEO – CONFERINŢA DE PRESĂ MARIAN ROŞU DUPĂ MECIUL CU OLIMPIA (N.R. 4 – 1)

UPDATE VIDEO – URMĂREŞTE ONLINE, GRATUIT ÎNTREAGA CONFRUNTARE DINTRE GLORIA ŞI OLIMPIA

LUNI, 1 APRILIE – CRONICA MECIULUI GLORIA BUZĂU –  OLIMPIA RÂMNICU SĂRAT

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.