DOLIU ÎN SPORTUL BUZOIAN! Unul dintre cei mai promiţători luptători de K1 din România şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident

1
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

 

Unul dintre cei mai promiţători luptători de K1 din România şi-a pierdut viaţa ieri noapte într-un accident auto. Buzoianul Răzvan Ţîru se afla la volanul unui BMW pe raza localităţii Voluntari când, pe bulevardul cu acelaşi nume a pierdut controlul bolidului şi a lovit un tir staţionat pe marginea drumului. Alături de Răzvan se mai afla o tânără care a ajuns la spital cu răni uşoare.

În jurul orei 22:00, aflat la volanul unui autoturism marca BMW, buzoianul se îndrepta spre Bucureşti dinspre localitatea Afumaţi, când din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic a pierdut controlul autovehicului şi s-a izbit de o autospecială de tractare, staţionată şi semnalizată corespunzător. În urma impactului, tânărul buzoian de doar 20 de ani şi-a pierdut viaţa, iar pasagera aflată în dreapta a ajuns la Spitalul Sf. Pantelimon cu răni uşoare. Răzvan Ţîru era unul din luptătorii români cu largi perspective în K1. Buzoianul intrase în lumea bună a sportul de contact după mai multe participări la turnee din afara graniţelor. În urmă cu o săptămână, una din televiziunile de profil sportiv l-a nominalizat în TOP 5 lovituri de knock-out, în urma partidelor susţinute de acesta în 2016.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.