Curg râuri de lacrimi după dispariţia prematură a „noului Bute”! Vezi aici cele mai impresionante mesaje!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Dispariţia prematură a lui Răzvan Ţîru, noua speranţă a sporturilor de contact din România a lăsat mii de suflete îndurerate. Familia, prietenii, colegii de la SuperKombat, antrenorii dar şi nume mari ale sportului românesc au deplâns trecerea în nefiinţă a buzoianului. În vârstă de doar douăzeci de ani, buzoianul era poreclit „noul Bute”.

Mii de oameni plâng după lupta dată cu destinul şi pierdută de buzoianul Răzvan Ţîru. Tragicul accident în care şi-a pierdut viaţa tânărul luptător de K1 a adus o durere imensă în sufletul familiei, a prietenilor dar şi a colegilor şi antrenorilor de la clubul SuperKombat. Aceştia împart durerea cu nume mari ale sporturilor de contact din România, care regretă enorm dispariţia prematură a buzoianului.

„Era garantat campion mondial. În doi ani ajungea campion mondial. Un băiat ca el nu ştiu dacă o să mai văd în viaţa mea” – Cezar Gheorghe, antrenor Răzvan Ţîru (SuperKombat), fost sportiv de performanţă, cel mai cunoscut arbitru român din K1 (+ 1000 de meciuri). Este primul arbitru român din kickbox care a condus meciuri în direct pe Eurosport şi totodată primul conaţional din toate sporturile de contact care a urcat în ring în America. De-a lungul acestei perioade, a arbitrat confruntări în care au fost implicate legende precum Ray Sefo, Alexey Ignashov, Ştefan Leko sau Mighty Mo.

„O valoare ca el (Răzvan Ţîru) se naşte o dată la zece ani” – Gheorghe Simion, antrenor federal de box, Maestru Emerit al Sportului, cavaler al Ordinului „Serviciul Credincios” decorat de doi preşedinţi ai României, tatăl campionilor mondiali şi olimpici Marian şi Dorel, fost antrenor al sportivilor de renume mondial: Francisc Vaştag, Leonard Doroftei şi Lucian Bute.

„Putea oricând să zâmbească, oricât de greu ar fi fost antrenamentul. Din păcate… l-am pierdut.” – Leonard Doroftei, campion mondial WBA, IBF şi WBC.

Cei doi antrenori ai săi de la Buzău, Iulian „Muşchi” Mihalacea şi Dănuţ Mihalache şi-au găsit cu greu cuvintele. Îndureraţi, cei doi sunt în continuare vizibil afectaţi de nefericitul eveniment. Prietenii au realizat o pagină de facebook in memoriam, acolo unde, la fel ca pe pagina personală a buzoianului au curs mesajele de condoleanţe.

Click pentru a mări imaginea!

Citeşte şi DOLIU ÎN SPORTUL BUZOIAN! Unul dintre cei mai promiţători luptători de K1 din România şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.