VIDEO. Dureros! Gloria Buzău a pierdut categoric pe terenul ultimei clasate, CS Balotești

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

 

Gloria Buzău a suferit o înfrângere amară în acest weekend, în cadrul ligii secunde la fotbal. Trupa antrenată de Ion Viorel a fost învinsă, în deplasare, de CS Balotești, scor 3 la 0. Până la ora jocului cu buzoienii, formația gazdă nu a bifat nici o victorie în sezonul curent și avea doar două puncte.

De la un simplu joc de palmares cu CS Balotești, „lanterna roșie” a clasamentului, meciul Gloriei Buzău a devenit un calvar. Acolo unde și cel mai pesimit suporter al grupării din Crâng era convins că buzoienii se vor întoarce cu puncte, Marcu și Compania au reușit să se facă de râs. Acțiuniile ofensive ale gazdelor s-au concretizat încă din minutul 16, prin Marinaș, apoi printr-o „dublă” a lui Ștefan Radu, în minutele 49, respectiv 61. Prin victoria, 3 la 0, obținută pe teren propriu în fața Gloriei Buzău, CS Balotești a bifat primul succes din actuala stagiune a ligii secunde.

În urma rezultatelor din runda cu numărul 9, Gloria Buzău rămâne pe locul cinci în ierarhia din eșalonul secund, cu 13 puncte. Etapa viitoare, formație din Crâng va primi vizita echipei Unirea Slobozia, ocupanta poziției a VII-a, cu 10 puncte.

ACS Berceni – SC Bacău: 0 – 0

Rapid Suceava – Academica Pitești: 1 – 1

Unirea Slobozia – FC Voluntari: 1 – 2

CS Balotești – Gloria Buzău: 3 – 0

Săgeata Năvodari – Farul Constanța: 3 – 0

CF Brăila – FCM Dorohoi: 6 – 3

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.