Echipa lui Pompilică Stoica a umilit Petrolul Berca, cu 7 – 0

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

pompiliu-stoica

Viitorul Buzău s-a impus cu 7 la 0 în faţa formaţiei Petrolul Berca, într-un meci din cadrul etapei a VII-a a Superligii buzoiene la fotbal. Formaţia antrenată de fostul internaţional Pompiliu Stoica şi-a revenit după înfrângerea suferită etapa trecută, scor 3 la 2 cu Gloria 2 Buzău şi au înscris 7 goluri în poarta „petroliştilor” din Berca.

Lazăr a marcat primul gol al partidei în minutul 13. Mijlocaşul buzoian a înscris cu un şut plasat din marginea careului de 16 metri, lăsându-l fără replică pe Târu – portarul advers. În minutul 28 Stroe şi-a marcat în propria poarta după o centrare şutată în gura porţii a lui Nicola. Zece minute mai târziu, Nicola înscrie cu o execuţie identică ca precedenta semnată de „piticul atomic”. Lazăr a reuşit dopietta în minutul 38. 4 la 0 a fost şi rezultatul cu care s-a intrat la cabine. La două minute de la reluarea jocului Mihălcescu a înscris pentru 5 la 0. Un singur gol nu a fost de ajuns pentru decarul buzoienilor. În minutul 67, Mihălcescu execută sec o lovitură liberă de la 18 metri şi bifează „dubla”. Ultima reuşită a fost semnată de Mădălin Puşcă cu un şut din interiorul careului.  

[divider]

Rezultate Superligă, etapa a VII-a

Viitorul Buzău – FC Petrolul Berca:    7 – 0

Viitorul Verneşti – Carpaţi Nehoiu:      1 – 1

Recolta Sălcioara – Spartac Zărneşti:            0 – 1

Olimpia Rm. Sărat – Victoria Boboc:             7 – 1

Pescăruşul Luciu – Metalul LPS Buzău:        2 – 6

[divider]

Viitorul Buzău – Petrolul Berca: 7 – 0, (4 – 0)

Au marcat: Lazăr (min. 13 şi min. 38), Stroe (min. 28), Nicola (min. 37) şi Mihălcescu (min. 47 şi min. 67).

Au arbitrat: Cosmin Beşleagă, Mihai Coşconea şi Romulus Ştefan. Observator: Pompiliu Coşconea.

Viitorul Buzău: Oprea – Porceanu, Ceauşel, C. Puşcă, Ghisman, Mihălcescu, M. Puşcă, Lazăr, Nicola, Chiorcău şi Pâslaru. Au mai jucat: Fundulea, Nedelea, Anghel şi Moisac.

Petrolul Berca: Târu – Prorosciuc, Jupoiu, Neagu, Ciobanu, Constantin, Stroe, M. Ciobanu, Câmpeanu, Chiriţă şi Prică. Au mai jucat: Ioniţă, Radu, Toma şi Labeş.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.