Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Prima ediţie a emisiunii „Prelungiri” i-a avut ca invitaţi pe Romeo Ilie, antrenorul secţiei de handbal feminin din cadrul SCM Gloria Buzău şi pe Radu Bogdan, şeful de secţie al formaţiei din Crâng. În ediţia de marţi, cei doi au discutat despre stagiunea aproape perfectă a echipei de handbal, despre jucătoarele care se vor alătura trupei din Buzău în noua stagiunea a Ligii Florilor, despre planurile de viitor al SCMGB şi au dezvăluit care este obiectivul în stagiunea care va începe în toamnă.

Joi, 17 iunie, în studioul „Buzăul Sportiv” vor fi prezenţi Costică Merşoiu, antrenorul echipei de rugby din cadrul SCMGB, alături de proaspătul şef de secţie al sportului cu mingea ovală, George Georgescu.

Emisiunea „Prelungiri” poate fi urmărită exclusiv pe site-ul Buzăul Sportiv, www.buzaul-sportiv.ro, în fiecare marţi si joi seară. Prima ediţie a săptămânii va trata evenimentele sportive desfăşurate în weekend-ul recent încheiat, în timp ce ediţia de joi are în prim plan evenimentele care urmează să aibă loc sâmbătă şi duminica următoare.

Întreagă arhiva a emisiunii poate fi urmărită AICI.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.