Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Buzăul Sportiv vă prezintă în exclusivitate punctul de vedere al lui Cristi Ceauşel, preşedintele Sport Club Municipal Gloria Buzău privitor la situaţia creată după ce s-a zvonit ca echipa de fotbal seniori se va retrage din campionatul ligii a II-a. Într-un interviu fulger, cea mai îndreptăţită voce din Crâng ne-a explicat pe scurt care este situaţia actuală şi ce demersuri întreprind oficialii de la Gloria pentru a promova în primul eşalon. Ceauşel a explicat succint:

„1. În anumite publicaţii a apărut informaţia potrivit căreia ne vom desfiinţa. Este exclusă această variantă pentru că vom continua în cel mai pesimist scenariu activitatea fotbalistică cu echipele de copii şi juniori.

2. Nu a fost nici o informare oficială către Federaţia Română de Fotbal privitoare la retragerea noastră, pentru că nu s-a luat o asemenea decizie la nivelul clubului în Comitetul Director.

3. Echipa îşi va continua pregătirea, în 35 de minute băieţii vor fi în autocar spre Sărata Monteoru (ora 16:00, ora redactării materialului), acolo unde vor desfăşura un stagiu de pregătire centralizată.

4. Lucrăm la anumite scenarii privitoare la modificare statutului, nu va fi o struţo-cămilă prin care instituţii subordonate primăriei, ci ceva transparent şi corect. S-au purtat discuţii şi cu CJ Buzău, dar nu s-au finalizat încă într-o formă concretă, motiv pentru care ne-am reorientat, după ce am primit acordul de a purta discuţii cu cei care îşi doresc o asociere cu noi.”

Vom reveni.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.