Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

După ce au blamat jucătorii şi antrenorii defunctei FC Gloria Buzău, suspendaţi în urma Dosarului Blaturilor, se pare că nici actualii fotbalişti pregătiţi de George Timiş nu sunt departe de faptele celor dintâi. Cititorii site-ului Buzăul Sportiv ne-au furnizat o serie de imagini cu fotbaliştii de la Sport Club Municipal în echipament oficial, în interiorul unei agenţii de pariuri aflate în apropierea stadionului „Gloria”.

AROGANŢĂ MAXIMĂ | Îmbrăcaţi în echipamentul oficial în agenţia de pariuri

Fotbaliştii de la SCM Gloria Buzău nu au învăţat nimic din greşelile trecutului. După ce că sportivii antrenaţi de George Timiş şi Vasile Tudose au jucat la pariuri, aceştia au făcut aroganţa de a păşi în incinta casei de pariuri, fix în echipamentul Macron, negru, de prezentare, inscripţionat cu însemnele clubului finanţat de Primăria Buzău. Totul se întâmplă la doi ani după ce o serie de jucătorii buzoieni, printre care şi Dorin Burlacu jr. actual component al SCM Gloria Buzău, au fost suspendaţi de către Federaţia Română de Fotbal pentru trucarea mai multor meciuri.

Una dintre imagini, în original. Fotografia a fost răspândită printre amatorii de pariuri sportive din oraş.

Traşi doar de urechi

În urmă cu ceva timp, l-am contactat pe Ion Cazan, directorul interimar al clubului SCMGB, căruia i-am furnizat şi seria de imagini pentru a ne oferi un punct de vedere oficial. Şeful grupării din Crâng ne-a transmis că regulamentul clubului nu prevede nici o sancţiune pentru sportivii secţiei de fotbal care joacă la pariuri sportive.

Timiş: „Este o pată urâtă, dar toţi merită o nouă şansă”

Tot recent, în singura conferinţă de presă a secţiei de fotbal din cadrul clubului condus de Cristi Ceauşel, mâna dreaptă a primarului Constantin Toma, George Timiş, unul din principalele personaje care a blamat jucătorii şi antrenorii suspendaţi în Dosarul Blaturilor şi-a exprimat public noul său punct de vedere vizavi de situaţia acestora. Mai multe informaţii în articolul FOTBAL | Timiş despre blatiştii de la SCM Gloria Buzău: „Este o pată urâtă, dar toţi merită o nouă şansă!” (va urma)

VIDEO | GEORGE TIMIŞ DESPRE „BLATIŞTII” DE LA GLORIA BUZĂU

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

9 COMENTARII

  1. Daca stergi pasaje din comentarii nu are rost sa mai discutam…nu te cunosc, doar ca am fost alaturi de echipa si cand era Viorel si acum…cine greseste sa plateasca!nu mai zic ca noi ne duceam ca prostii la meciuri si visam sa promovam..sa avem si noi parte de fotbal de liga 1 si defapt meciurile erau „trantite”!ai ocolit ce am vrut eu sa transmit in comentariul anterior…una e sa pariezi ca si hobby…si alta e sa aranjezi meciuri la nivel mare!!nu stiu de ce blamezi echipa actuala…din ce am vazut esti oarecum implicat in proiect (te ocupi de site daca nu ma insel)…oricum e de inteles „pozitia” ta tinand cont de prietenia cu Viorel…nu pierzi nici o ocazie sa critici echipa (vezi articolul cu Petre)…ar trebui cineva sa se sesizeze!ori esti jurnalist si critici ori esti langa echipa!
    Nu stiu exact, nu iti citeam articolele in perioada respectiva, dar nu cred ca ai scris atat de rautacios despre Viorel Ion dupa ce s-a aflat de trucarea meciurilor…ai musamalizat pe cat ai putut cu siguranta…Cred ca atunci ar fi fost cazul sa fii mai dur si mai critic…
    PS:Mesajul asta e pentru tine….imi doresc sa fie public…dar dupa ce am vazut ca tai ce nu iti convine…nu am nici o asteptare.
    O zi buna!

  2. […] Buzăul Sportiv a publicat în exclusivitate primele imagini cu jucătorii de la Sport Club Municipal Gloria Buzău în casele de pariuri din apropierea stadionului din Crâng. Se întâmpla în urmă cu câţiva ani, pe când echipa evolua în Liga a IV-a. Conducerea a recunoscut jucătorii, însă la vremea respectivă nu a luat nici o decizie împotriva acestora deoarece clubul evolua în Liga a IV-a (n.r. campionat judeţean) şi nu se afla sub incidenţa regulamentelor Federaţiei Române de Fotbal. Materialul complet, publicat pe 26 septembrie 2018 este disponibil aici. […]