Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

FC Buzău s-a impus în urmă cu câteva minute, cu 14 la 0 în etapa a V-a a Ligii secunde, într-o partidă disputată pe teren propriu, în compania formaţiei Unirea Constanţa, o echipă rămasă fără antrenorul principal, Ianis Zicu şi doar cu patru seniori în lot, cu mai puţin de 48 de ore înaintea jocului din Crâng. Deplasarea la Buzău a fost făcută cu juniori născuți în 2004 sau 2005. FC Buzău a vrut să puncteze la capitolul golaveraj și nu a ținut cont de proporțiile scorului.

A marcat de opt ori în prima repriză, prin Alin Cârstocea (13), Adrian Chică-Roșă (18, 31, 32), Serge Ekollo (23) și Cristian Ciobanu (20, 27, 40) și de alte șase ori în repriza a doua, prin același Serge Ekollo (41, 90), Tudor Oltean (47), Ionuț Neacșu (73, 84) și Dumitru Rogac (79).

„Au plecat cu juniorii. Ieri au reziliat contractele jucătorilor, de comun acord, pentru că au renunţat la nişte bani ca să plece liberi de contract. Au mai rămas 4 seniori, care s-au dus să se antreneze la teren şi nu era absolut nimeni. 

Din câte am înţeles, au reuşit să legitimeze vineri jucători juniori de la FCSB şi au mers cu juniorii la meci. Cred că asta e politica, au dat afară toţi jucătorii şi vor juca până la finalul sezonului cu juniori.

Gândeşte-te că au fost 12 sau 13 jucători seniori care au reziliat ieri sau alaltăieri, care au jucat şi campionatul trecut la fosta Farul. Au fost 4 jucători care nu au dorit să rezilieze contractele.

Am notificat ieri clubul să le pună la dispoziţie, conform contractului. E acelaşi Farul, care a jucat anul trecut în Liga 2, numai că şi-a schimbat numele”, a spus președintele AFAN, Emilian Hulubei, în emisiunea Digi Sport Matinal, de la Digi Sport.

Unirea a rămas fără 12 jucători, cu doar două zile înaintea de întâlnirea cu FC Buzău

Potrivit Digi Sport, Unirea Constanța și-a schimbat numele după ce anul trecut se chema Farul. Însă Farul este numele actual al echipei lui Gică Hagi, din Liga 1, după ce a fuzionat cu FC Viitorul.

În urmă cu două etape, Zicu era pe bancă la Unirea Constanța, când și-a dat demisia. Unirea Constanța a pierdut cu Concordia Chiajna (0-2), Hermannstadt (0-2) și U Cluj (0-1), iar după partida cu ardelenii, fotbaliștii n-au mai suportat și au scos la iveală problemele cu care se confruntă clubul. Unii dintre ei chgiar au spus că nu știu nici măcar unde vor dormi la meciurile din deplasare. A urmat un 0-2 cu Poli Timișoara, iar acum Unirea Constanța a fost învinsă de FC Buzău.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.