FOTO EXCLUSIV! Buzoianul „Gabi Bădescu” alături de „greii” fotbalului la Geneva! Capitala va găzdui patru meciuri de la EURO 2020

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
gabi-badescu-roy-hodgson
Gabi Bădescu (stânga), alături de selecţionerul Angliei, Roy Hodgson.

Un buzoian şi-a pus amprenta asupra celei mai importante veşti primită de fotbalul românesc încă de la înfiinţare încoace. Gabi Bădescu, „mâna dreaptă” a preşedintelui Răzvan Burleanu a fost printre oficialii români prezenţi la Geneva, acolo unde României i s-au atribuit patru meciuri de la Campionatul European din 2020.

burleanu-si-badescu

Buzoianul Gabi Bădescu, consilierul principal al lui Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a fost prezent la Geneva cu ocazia întrunirii organizate de UEFA în vederea organizării Campionatului European de Fotbal din 2020. În Elveţia delegaţia „tricoloră” a primit cea mai bună veste după organizarea finalei Europa League din 2012: Capitala va găzdui patru meciuri de la EURO 2020. Este vorba de trei meciuri care vor avea loc în faza grupelor şi o optime de finală. În cadrul scrutinului de la Geneva, delegaţia română a fost reprezentată de şase persoane, alături de preşedintele Răzvan Burleanu au mai fost prezenţi Gheorghe Chivorchian, Gabi Bădescu, Octavian Goga, Radu Vişan şi Vasile Dâncu. Cei şase au luat loc lângă delegaţia maghiară. În cadrul turneului final al EURO 2020 vor participa 24 de echipe: 20 de formaţii care se vor califica în urma preliminariilor şi încă patru care vor veni din Cupa Naţiunilor, competiţie care va debuta în 2018.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.