EXCLUSIV! VIDEO. „Vioară”: Pălimaru semnează joi cu Gloria!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

GLORIA=CLEMENT-PALIMARU

Clement Pălimaru, fostul jucător al formaţiei CSMS Iaşi se va alătura Gloriei Buzău. După mai bine de o săptămână în care s-a pregătit alături de lotul pregătit de Ion Viorel, unul din foştii golgheteri ai ligii secunde s-a hotărât. Joi va parafa înţelegerea cu gruparea din Crâng.

Oficialii Gloriei Buzău au reuşit să-l convingă pe Clement Pălimaru să se alăture lotului pregătit de Ion Viorel. După ce a fost scos de pe lista formaţiei de primă ligă CSMS Iaşi, Pălimaru a devenit liber de contract, postură care i-a permis să semneze cu orice echipe doreşte. Jucătorul, originar din Botoşani s-a făcut remarcat în prima ligă, la Poli Iaşi, pe vremea când de abia depăşise 18 ani. 

 

Jucătorul va fi prezentat cel mai probabil joi, în cadrul unei conferinţe de presă în care atacantul botoşănean va parafa înţelegerea cu Gloria Buzău. Clement Pălimaru a mai lucrat alături de Ion Viorel la CS Otopeni, sezon în care atacantul botoşănean a fost desemnat cel mai bun marcator din eşalonul secund. Anul trecut, Pălimaru a fost al doilea pe lista golgheterilor, după Bobi Verdeş, atunci la Gloria Buzău. Pălimarulare 28 de ani şi a mai evoluat la echipele Poli Iaşi, Cetate Suceava, FC Botoşani, CF Brăila şi CS Otopeni.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.