FOTO. SEXY LAURA. Românca care face senzaţie în Bundesliga. Buzoianca este cea mai bună marcatoare din Germania!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Laura Vasilescu este buzoianca care face furori în Germania. Handbalista este golgheterul primei ligii feminine de handbal şi una din jucătoarele de top ale Bundesligii din ultimii ani. În ciuda performanţelor sale, Laura nu a fost convocată niciodată la echipa naţională. 230 de goluri a înscris buzoianca pentru Bad Wildungen.

Una din cele mai bune handbaliste din străinătate a vorbit în exclusivitate cu reporterii TV Buzău despre cariera sa. De şase ani buzoianca este stabilită peste graniţe, iar de câteva sezoane este cea mai importantă jucătoare a formaţiei Bad Wildungen. Handbalista a început sportul la Clubul Sportiv Şcolar din Buzău.

Cu o medie de 6,2 goluri pe meci, buzoianca a înscris 230 de goluri pentru formaţia sa, devenind golgheterul Bundesligii, adică a primului eşalon de handbal feminin din Germania. Laura ne-a spus cât de mult înseamnă handbalul pentru ea.

Buzoianca nu ar refuza o ofertă din Liga Naţională, mai ales că prima divizie de handbal feminin a României este cotată ca fiind una din cele mai bune de pe Bătrânul Continent.

Buzoianca nu i-a impresionat pe nemţi doar cu evoluţia din teren. Laura este una dintre cele mai atrăgătoare jucătoare din Bundesliga, iar stilul ei neconformist este pe placul suporterilor şi a presei din Germania.

În ciuda reuşitelor sale, Laura nu a fost convocată niciodată la echipa naţională de senioare, iar acest lucru tinde să devină cel mai mare regret al carierei.

Laura s-a născut la Buzău, pe 30 noiembrie 1984, joacă pe postul de inter stânga şi a făcut primii paşi în handbal la Clubul Sportiv Şcolar din localitate. În 2001 a îmbrăcat de trei ori tricoul reprezentativei de tineret, meciuri în care a reuşit să înscrie de tot atâtea ori.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.