Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

HC Buzău a obţinut în urmă cu câteva minute cea de-a şaptea victorie în actuala stagiune a Ligii Naţionale de handbal masculin, după ce s-a impus cu 36-30, (18-13) la pauză în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, în faţa formaţiei CSM Vaslui, echipă antrenată de fostul antrenor al SCM Gloria Buzău, „Coco” Mihăilă.

Cu Mihăilă la timonă, deşi este ultima din ierarhia Ligii Zimbrilor, CSM Vaslui a reuşit o partidă foarte bună în ultima etapă dinaintea confruntării de la Buzău, cea cu Dinamo Bucureşti, disputată în Moldova, acolo unde vasluienii au pierdut la limită după un joc foarte bun, scor: 26-27.

Au marcat pentru echipa buzoiană: Dumitrana Zamfir – Zavenica – 2 goluri, Broască Ionuț – 8 goluri, Mitic Mihajlo – 3 goluri, Mosic Ivan – 7 goluri, Mitrovic Luka – 2 goluri, Păunescu Bogdan Marian – 1 gol, Malasinskas Aidenas – 10 goluri, Monteiro de Barros Sergio Henrique – 1 gol şi Anton Marius Mihai – 2 goluri.

Desfăşurarea minut cu minut a partidei este disponibilă aici.

Pentru gruparea antrenată de Gabriel Armanu, jocul de la Buzău este ultima partidă oficială din acest an care s-a disputat în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. Buzoienii vor încheia turul campionatului cu deplasarea de la Constanţa, care va avea loc pe 2 decembrie. Partida va începe la ora 17:00 şi va putea fi urmărită în direct pe PRO arena.

Înregistrarea integrală a partidei cu CSM Vaslui poate fi urmărită pe pagina de facebook a clubului, pe cea a site-ului Buzăul Sportiv, precum şi pe canalul de YouTube cu acelaşi nume.

Foto: Aurelian Trifan

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.