Victorie la Turda! “Lupii Buzăului” se întorc acasă cu trei puncte

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Victorie importantă pentru “Lupii Buzăului” care au reușit să obțină o victorie de referință împotriva echipei Potaissa Turda în Liga Națională de handbal masculin, în deplasare, în această după amiază.
Deși primele 30 de minute au fost caracterizate de echilibru, „Lupii Buzăului” au demonstrat tenacitate, abilități strategice şi mai ales dăruire în revenirea lor din finalul primei reprize, luând un avantaj de două goluri la pauză, scor 18-16. A doua repriză a fost marcată de un spectacol ofensiv al echipei buzoiane, condusă de antrenorul Gabriel Armanu.
După un moment de egalitate la 19-19, buzoienii au reuşit o serie impresionantă de şapte goluri consecutive, construind un avans considerabil de 9 goluri la 30-21. Chiar și cu eforturile de recuperare ale echipei gazdă spre finalul meciului, „Lupii Buzăului” au menținut controlul, încheind partida cu o victorie notabilă, scor final Potaissa Turda – HC Buzău: 34-36 (16-18 la pauză).
Rezultatul remarcabil de la Turda îi propulsează pe buzoieni pe poziția a cincea în clasament, cu 19 puncte. Cu moralul în creștere, echipa noastră se pregătește acum pentru următoarea etapă, unde va întâlni CSM Vaslui pe teren propriu, având în spatele lor o victorie clară și o ascensiune semnificativă în ierarhia competiției.

Desfăşurarea partidei minut cu minut, aici: https://frhlive.com/indexut.html?utakmica=1319344

#LupiiBuzaului #HCBuzau #LigaNationala #HandbalulSportNational #OneTeamOneDream

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.