Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Ieri după amiază, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, s-a disputat meciul de futsal din etapa a șaptea a Ligii I de Futsal dintre Clubul Sportiv Luceafărul Buzău și echipa Clubului Sportiv Local Sportul Ciorăști. Partida, transmisă live pe Digi Sport 3, s-a disputat fără spectatori, din cauza condițiilor impuse de pandemia cauzată de COVID-19.

Buzoienii au deschis scorul în minutul 11 prin Gabriel Bobe, iar oaspeții au reușit egalarea în minutul 13. Însă, spre finalul primei reprize, George David a marcat al doilea gol pentru buzoieni și a stabilit scorul final al meciului: 2 – 1 pentru Clubul Sportiv Luceafărul Buzău.

Iulian Trăsnea, președintele CS Luceafărul Buzău a declarat, la finalul meciului: ”Din păcate, în partida de astăzi nu am putut alinia cea mai bună echipă a noastră, 3 dintre cei mai buni jucători ai noștri fiind suspendați. Cu toate acestea, ceilalți jucători au reușit un joc destul de bun, consistent, obținând o victorie importantă și necesară, care ne-a adus 3 puncte.

La sfârșitul etapei a șaptea, Clubul Sportiv Luceafărul Buzău ocupă poziția a cincea în clasamentul general, cu un total de 6 puncte. Următorul meci, din etapa a opta, se va juca tot în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, pe data de 2 noiembrie, împotriva CSF CFR 1933 Timișoara, echipă aflată pe locul al patrulea în clasament.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.