Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Pe 20 ianuarie, începând cu ora 18:00, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” va avea loc primul tur al Cupei României la futsal, acolo unde se vor întâlni cele două reprezentante ale judeţului Buzău în al doilea eşalon: Fortius şi Luceafărul. Iulică Trăsnea, conducătorul celor de la Luceafărul nu este interesat de Cupa României din cauza cheltuielilor mari pe care a doua competiţie naţională ca importanţa le presupune. Totodată, preşedintele buzoienilor este convins că sunt echipe valoric mult peste cele două din Buzău, astfel încât un parcurs cât mai lung în Cupă îşi pierde din atractivitate.

„Pe noi nu ne interesează Cupa României! Vom forma o echipă bazată majoritar pe juniori pentru acest meci şi pe jucătorii care au evoluat mai puţin în campionat. Pentru ce să ne intereseze Cupa? Alţii bani, altă cheltuială, o mâncare de peşte pe care încă nu ne-o permitem, pentru că nu va câştiga Luceafărul trofeul. Noi ne axăm pe campionat şi pe creşterea de tinere talente. Singurul obiectiv pe care îl poţi avea în Cupă este să o câştigi, iar în momentul de faţă acestă ţintă ne depăşeşte şi valoric şi financiar.” – Iulian Trăsnea, preşedinte Luceafărul Buzău

Iată programul integral al primului tur din Cupa României la futsal (sursă: frf.ro)

Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată, în campionat, in turul actualei ediţii, în cel mai spectaculos meci de futsal disputat vreodată la Buzău. Luceafărul a deschis scorul, Fortius a condus la pauză cu 3 la 1, dar jucătorii lui Trăsnea s-au impus cu 6 la 3 la final. Înregistrarea integrală a partidei este disponibilă mai jos.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.