Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Luceafărul Buzău a întâlnit ieri, în deplasare, pe ACS West Deva, în partida contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I de Futsal, stagiunea 2023 – 2024. Scorul final al partidei a fost 7 la 4 pentru Luceafărul Buzău, scor la pauză 3 la 1 pentru buzoieni.

Triumf spectaculos pentru Luceafărul Buzău: Gabriel Bobe și Marian Coman, eroii meciului
Triumf spectaculos pentru Luceafărul Buzău: Gabriel Bobe și Marian Coman, eroii meciului

Spectacolul de pe teren a culminat cu triumful echipei vizitatoare, Luceafărul Buzău, care a învins cu scorul impresionant de 7-4. Gabriel Bobe a fost jucătorul vedetă al partidei. Atacantul buzoian a avut o prestație remarcabilă, fiind motorul echipei și marcând nu mai puțin de cinci goluri. În același timp, tânărul Marian Coman, născut în 2005 și junior al echipei Luceafărul Buzău, a reușit să se distingă, marcând de două ori.

Această victorie a permis echipei Luceafărul să-și consolideze poziția a șaptea în clasament. „A fost o partidă excelentă, plină de spectacol, iar băieții merită toate laudele. Gabriel Bobe a fost pur și simplu de neoprit! Sunt însă deosebit de mândru de Marian Coman, unul dintre juniorii noștri, care a avut o prestație excelentă„, a declarat Iulian Trăsnea, președintele echipei buzoiene.

În etapa a XVII-a Luceafărul Buzău va juca pe teren propriu, pe 18 februarie, cu ACS Soimii Simand, ocupanta ultimului loc în clasamentul general.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.