HANDBAL | Gloria Buzău, meci egal cu Activ Ploiești, în Liga Florilor

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Surpriză neplăcută pentru fanii handbalului feminin buzoian. Gloria a reușit, cu ghilimelele de rigoare, un egal cu penultima clasată, Activ Ploiești. Elevele lui Ovidiu Mihailă au fost egalate pe final de meci, după o partidă în care s-au chinuit, la propriu, în compania unei nou promovate.

Gloria nu a reușit să treacă de penultima clasată, nou promovata Activ Ploiești. Buzoiencele s-au chinuit, la propriu, în prima repriză, fiind conduse până pe finalul primului mitan. Un forcing de patru goluri consecutive a făcut ca Gloria să intre în avantaj (13 la 10), iar fanii care urmăreau partida on-line sperau că cele trei puncte vor intra, în cele din urmă, în contul roș-albastrelor.

Din păcate, startul celui de-al doilea act al meciului a fost slab pentru Gloria. Adversarele au reușit să egaleze după trei reușite consecutive. Fetele de la Buzău au mai avut un moment bun, imediat după ce au fost egalate. Patru reușite fără gol primit păreau că vor înclina balanța în favoarea roș-albastrelor. Din păcate, lipsa de concentrare, o apărare lejeră și atacurile tratate cu multă superficialitate le-au permis nou-promovatelor să înscrie de patru ori consecutiv.

Până la finele meciului s-a mers cap la cap, cu ambele oponente având șanse de a-și adjudeca cele trei puncte. Se părea că Gloria va ieși, în cele din urmă, învingătoare, după ce veterana Ada Moldovan a înscris golul de 27 la 26, cu șapte secunde înainte de final. Stupoare însă, Loredana Vartic a adus un egal nesperat pentru Ploiești, un rezultat pe care nu-l anticipau nici cei mai pesimiști suporteri ai Buzăului.

Echipa buzoiană se menține pe poziția a cincea a Ligii Florilor.

Sursă foto: Pro Sport

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.