HANDBAL | Victorie importantă pentru SCM Gloria Buzău, în Liga Florilor

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Astăzi s-a desfășurat etapa a 11-a a Ligii Florilor, în Sala Polivalentă din București. SCM Gloria Buzău a întâlnit Rapid București și a obținut o victorie importantă în cursa către primele locuri din clasament.

Deși jucătoarele de la Rapid București au început meciul în forță și au condus la începutul partidei cu 2 – 0 (în minutul 3), 5 – 3 (în minutul 8) și 10 – 8 (în minutul 16), buzoiencele nu au cedat și au reușit să preia conducerea, în minutul 26 scorul fiind de 10 – 8 pentru SCM Gloria Buzău. Scorul la pauză a fost de 12 – 10 pentru elevele lui Ovidiu Mihăilă și ale lui Romeo Ilie.

Deși buzoiencele au avut un început bun în cea de a doua repriză, s-au văzut conduse totuși în minutul  43, cu 18 – 17, iar în minutul 58 scorul a fost egal, 24 – 24. Cu doar câteva secunde înainte de finalul partidei, Livrinikj Elena a înscris golul câștigător pentru SCM Gloria Buzău, stabilind și scorul final: 25 – 24 pentru buzoience.

În partida de astăzi, pentru SCM Gloria Buzău, au înscris: Janjusevic Andela – 8 goluri, Simion Ana Maria – 5 goluri, Iuganu Ana Maria – 4 goluri, Petrovic Marija – 3 goluri, Rotaru Dana Andreea – 2 goluri, Livrinikj Elena – 2 goluri, Subtirica – Iovanescu Alexandra – Georgiana – 1 gol.

După meciul disputat astăzi, SCM Gloria Buzău ocupă locul al patrulea în clasament, cu un total de 22 de puncte. Etapa a 12-a se va desfășura miercuri, 10 martie, Gloria Buzău urmând să întâlnească pe CSM Slatina.

Sursă foto: Pro Sport

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.