Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Victorie în partida cu CSM Vaslui și locul al șaptelea în clasamentul general al Ligii Zimbrilor 2021 – 2022 pentru HC Buzău 2012! Lupii Buzăului au reușit să termine în forță campionatul, cu o serie de 3 victorii consecutive, care le-au adus un total de 32 de puncte la finalul stagiunii.

Victorie în ultimul meci al sezonului și locul al șaptelea la final de stagiune pentru HC Buzău 2012!
Victorie în ultimul meci al sezonului și locul al șaptelea la final de stagiune pentru HC Buzău 2012!

Lupii Buzăului au disputat ieri, pe teren propriu, ultimul meci din Liga Zimbrilor 2021 – 2022, împotriva CSM Vaslui. În prima repriză jocul a fost mai echilibrat, buzoienii reușind să se distanțeze abia spre finalul acesteia, scorul la pauză fiind de 14 la 12. Însă în repriza a doua Lupii nu le-au mai permis oaspeților să preia conducerea pe tabela de joc, reușind o victorie cu 5 goluri avans, scorul final al partidei: 31 la 26.

VEZI GALERIA FOTO COMPLETĂ AICI

În partida de astăzi au marcat: Dumitrana Zamfir – Zavenica – 9 goluri, Baican Florin-Bogdan – 1 gol, Pelidija Admir – 7 goluri, Mironescu Liviu – 2 goluri, Milošević Vuk – 1 gol, Anton Marius – 1 gol, Stroe Petru – 5 goluri, Vojvodic Janja – 4 goluri, Broască Ionuț – 1 gol.

O dată cu meciul de astăzi, buzoienii își iau rămas bun de la antrenorul Pero Milošević, alături de care au încheiat ultimele două stagiuni pe locul al șaptelea în clasamentul general.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.