Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Ilie Stan, antrenorul SCM Gloria Buzău a avut o reacţie vehementă după remiza obţinută de SCMGB în deplasarea de la Ploieşti. La un club unde se răspunde la telefon cu acordul conducerii, Iliesta a pus punctul pe i la capătul confruntării cu prahovenii.

„Starea de incertitudine, ba avem drept de promovare, ba nu, ba ne continuăm activitatea, ba nu, au făcut ca lucru cu psihicul jucătorilor să fie extrem de dificil. Vreau să-mi felicit jucătorii, chiar dacă am pierdut două puncte. Am un grup extraordinar şi ştiu ca putem mai mult, chiar dacă constant ne luptă cu elemente pe care nu le-am prevăzut. Chiar şi aşa, dacă mai aducem câţiva jucători sunt convins că ne batem cu şanse reale pentru promovarea în liga I, normal, dacă vom beneficia de acest drept.” – Ilie Stan la Digi Sport 1 imediat după înceheierea partidei.

După ce au ratat promovarea în Liga I al doilea an consecutiv, oficialii formaţiei Petrolul Ploieşti caută antrenor pentru cea de-a treia încercare care va debuta în toamnă. Pe lista scurtă a prahovenilor se află şi Ilie Stan.

„Eu am contract până la sfârşitul campionatului, iar apoi voi lua cea mai bună decizie pentru mine. Mi-ar plăcea să conduc Petrolul Ploieşti, o echipă cu suporteri, cu tradiţie, cu însemnătate în fotbalul românesc.” – Ilie Stan la Digi Sport 1 imediat după înceheierea partidei.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.