Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

În perioada 09 – 11 aprilie, în Sala Ionuț Iftimoaie din Comănești (jud. Bacău), s-au desfășurat etapele 4, 5 și 6 ale turneului geografic al Campionatului Național – Seria I de handbal feminin.

Buzăul a fost reprezentat cu succes de fetele de la HC Junior BB, antrenate de surorile Alina Horjea și Dana Braniște, care au reușit performanțe remarcabile, obținând 3 victorii, în 3 meciuri disputate: buzoiencele le-au învins pe OK Onești cu 40-14, pe CSM Râmnicu Sărat cu 44-35 și pe CSO Co­mănești cu 43-28. După aproape un an de pauză competițională din cauza pandemiei de Covid 19, jucătoarele de la HC Junior BB au început în forță competiția și au obținut 3 victorii, în etapele 1, 2 și 3 disputate la începutul lunii februarie: 47-12 cu OK Onești, 42-30 cu CSM Rm. Sărat și 27-25 cu ACSO Comănești.

În ciuda faptului că fetele nu au mai disputat niciun meci oficial timp de aproape un an, acestea nu s-au prezentat nepregătite, reușind să obțină nu mai puțin de 6 victorii consecutive, care le-au adus calificarea în Grupele Valoare, ultima fază înainte de turneul final. HC Junior BB Buzău J3 se află pe primul loc al Seriei I, cu un total de 30 de puncte.

Atunci când muncești, ai încredere și ești curajos, încep să apară și rezultatele!! Felicitări fetelor, atunci când vreți, puteți!! Ați fost minunate și ați arătat că nu degeaba faceți eforturi și sacrificii. Mulțumim părin­ților, mulțu­mim tuturor celor care sunt alături de noi!! Împreună mergem mai departe!! Să ne bucurăm de handbal, să ne bucurăm de competiție și să muncim să fim mai buni”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului, la finalul turneului care a avut loc la Comănești.

Din lotul de junioare 3 care a participat la turneul de la Co­mănești au făcut parte: Ana Manta, Cristiana Vă­leanu, Miruna Zăbavă, Sara Voicu, Maria Mol­doveanu, Florentina Niță, Ioana Coman, Diana Brînză, Diana Oprea, Maria Moise, Daria Chițu, Maria Streja, Amalia Șandru, Bianca Nicolae, Bianca Gavrilă și Beatrice Tăbîrcă.

Sursă foto: pagina de Facebook a clubului HC Junior BB

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.