Înfrângere demnă pentru Buzău, victorie de echipă mare pentru CSM Bucureşti!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

SCM Gloria Buzău a pierdut confruntarea din această seară scor 27 la 28, partidă disputată în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, în faţa vicecampioanei CSM Bucureşti. Victoria care le putea consolida poziţia pe podium a jucătoarelor buzoience nu a venit după două reprize în antiteză. O apărare solidă şi un joc precis a asigurat bucureştencelor cele trei puncte. Fără să calce pedala de acceleraţie, CSM Bucureşti şi-a adjudecat victoria, una nu doar matematică, ci şi de moral, înaintea confruntării pe care trupa din Capitală o va disputa în câteva zile cu Metz, în Liga Campionilor Europeni.

Premisele unui vis | 15-14 la pauză

SCM Gloria Buzău şi CSM Bucureşti au oferit poate cea mai frumoasă repriză de handbal feminin văzută în ultimele decade la Buzău. 30 de minute disputate la cote înalte, o repriză în care peste 2000 de oameni au fost cu sufletul la gură şi cu bătăile inimii în ritmul jocului. O primă parte în care învingătoare au fost fetele lui „Coco” Mihăilă, iar o contribuţie majoră a avut-o Alina Iordache, al treilea portat al CSM Bucureşti în urmă cu un an, care a apărat o lovitură de la 7 metri a Cristinei Neagu şi încă o aruncare de la 9 metri, în ultimele două secunde, ale jucătoarei care a fost desemnată de patru ori cea mai bună din lume.

Bucureştencele au administrat prima înfrângere pe teren propriu a SCM Gloria Buzău, cel mai ostil teren din Liga Florilor. Buzoiencele rămân pe locul trei, cu 26 de puncte, iar etapa viitoare, a XVI-a din întrecerea internă se vor deplasa la Craiova, pentru locul cu SCM din localitate, ocupanta locului 8 în ierarhia la zi.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.