Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Rugbiştii buzoieni au pierdut cu 17 la 14, (3-14 la pauză) confruntarea din actul final al Diviziei Naţionale de Seniori. Echipa SCM Gloria Buzău a făcut o primă repriză foarte bună, la capătul căreia se afla în avantaj, scor 14 la 3. Constanţenii au reuşit să revină în joc şi pe seama unui arbitraj defectuos au intrat în avantaj, diferenţă pe care au reuşit să o menţină până la finalul meciului.

Finala DNS a putut fi urmărită pe www.buzaul-sportiv.ro iar înregistrarea partidei este disponibilă aici.

Rămâi pe Buzăul Sportiv pentru cronica partidei, galerie foto de la meci şi declaraţii.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

6 COMENTARII

  1. In afarra de calitatile fizice ale unora dintre rugby-stii buzoieni,calitati care au dus la marcarea celor doua incercari,jocul colectiv nu a existat.Au fost o multime de greseli de tehnica individuala si o lipsa de daruire a jucatorilor.Nu s-a vazut o conceptie de joc a echipei care sa duca la continuitatea fazelor.Mi s-a parut o echipa fara vlaga.Arbitrajul nu trebuie mentionat pentru ca nu a dezavantajat nici una dintre echipe.Aveti nevoie de profesionisti pentru a ajunge sa realizati ceea ce v-ati propus.Succes!

  2. […] Rugbiştii buzoieni au pierdut cu 17 la 14, (3-14 la pauză) confruntarea din actul final al Diviziei Naţionale de Seniori. Echipa SCM Gloria Buzău a făcut o primă repriză foarte bună, la capătul căreia se afla în avantaj, scor 14 la 3. Constanţenii au reuşit să revină în joc şi pe seama unui arbitraj defectuos au intrat în avantaj, diferenţă pe care au reuşit să o menţină până la finalul meciului. Finala DNS a putut fi urmărită pe http://www.buzaul-sportiv.ro iar înregistrarea partidei este disponibilă aici. […]