Ion Viorel: „Dacă evit retrogradarea în condiţiile astea, sunt meseriaş“

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

DSCF7379

Remiza 2 la 2 cu Unirea Slobozia nu a fost deloc pe placul tehnicianului buzoian Ion Viorel. Antrenorul gru­pării din Crâng a venit extrem de nervos la întâlnirea cu jurnaliştii de la capătul jocului cu formaţia din Slobozia, excla­mând:

„Cea mai rapidă conferinţă de presă. Spuneţi repede, că mă ridic! O primă repriză slabă, o a doua cea mai bună de când am venit la Gloria Buzău. Viciere de rezultat. Vă mulţumesc frumos!”. În cele din urmă, fostul şeptar din Crâng s-a reaşezat la masă pentru a răspunde întrebărilor jurnaliştilor. „Principalul” din Crâng a spus că Gloria Buzău va lua atitudine împotriva arbitrajelor maliţioase şi că un prim pas va fi făcut după jocul cu Unirea Slobozia împotriva „centralului” Macovei: „Vom merge cu caseta jocului la fede­raţie şi să vedem ce hotărăsc dânşii acolo. Individu’ ăsta  o să fie avansat mâine poimâine, că aşa păţesc băieţii ăştia care arbitrează în doru’ lelii… Clar este o coaliţie împotriva noastră. Nu este aşa uşor să pierzi ce a pierdut Axintele  în disputa cu noi. Cu un arbitraj sănătos câştigam meciul”.

Salvarea de la retrogradare, ţinta nr. 1 în Crâng

„Vioară” le-a readus ­aminte buzoienilor care este obiectivul formaţiei sale în actuala stagiune a diviziei secunde: „Obiectivul meu anul acesta este să salvez echipa. Şi de la anu’ să ducem Buzăul acolo unde îi este locul. Salvarea de la retrogradare este obiectivul principal. Dacă în situaţia asta reuşesc acest lucru, înseamnă că sunt meseriaş. E o performanţă mare în condiţiile în care nu sunt bani şi evoluezi împotriva tuturor”. Tehnicianul buzoian a menţionat faptul că, pe termen lung (trei ani), obiectivul final este accederea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 
Articolul precedentÎncă o etapă în seria I?
Articolul următorVictorie mare pentru Dacia în confruntarea cu Ştiinţa Bacău
Andrei Pițigoi
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, fotojurnalist şi data collector Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".