Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Duel aprig în această după amiază, începând cu ora 18:00, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, din Buzău. SCM Gloria Buzău, deţinătoarea en-titre a Cupei, SuperCupei României şi vicelider în Liga Florilor, primul eşalon valoric de handbal feminin, va întâlni CSM Bucureşti, multiplă campioană europeană şi naţională, formaţia care ocupă graţie golaverajului, primul loc în ierarhia primei divizii. În ultima confruntare, buzoiencele s-au impus cu 35-29, rezultat datorită căruia şi-au adjudecat cele două trofee puse în joc: Cupa, respectiv SuperCupa României. Înaintea confruntării de astăzi, cele două formaţii se află la egalitate de puncte, câte 12 pentru fiecare.

Decimate de accidentări şi COVID-19

CSM Bucureşti nu se va putea baza în această după amiază pe Siraba Dembele, Martine Smeets, Ștefania Stoica și Diana Fîntîn­aru, accidentate, și nici pe Malin Aune, testată pozitiv la COVID-19. Lucrurile nu stau mai bine nici în tabăra formaţiei pregătite de Aurelian Roşca, care nu va conta pe Andreea Rotaru, accidentată și pe Mădălina Zamfirescu, testată pozitiv.

30 de lei biletul, acces doar pentru cei vaccinați sau trecuți prin boală, 50 la sută din capacitate

La meciul din această seară, va fi permis accesul a maxim 50% din capacitatea sălii și doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Această măsură se aplică tuturor persoanelor care au acces în Sală (reprezentanți mass-media, personal administrativ, spectatori, inclusiv posesori de abonamente, suporteri care își achiziționează bilete, spor­tivi legitimați la orice club sportiv din municipiul Bu­zău, persoane cu diza­bilități și persoane cu vârsta peste 70 de ani, minorii cu vârsta peste 12 ani). În interiorul sălii, regulile de distanțare și purtarea măștii sunt obligatorii! Prețul unui bilet, intrare generală, este de 30 de lei. Tichetele pot fi deja achiziționate online, iar la casa de la Sala Sporturilor vor fi puse în vânzare astăzi, începând cu 10.30 și până la ora meciului.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.