Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Cristi Pustai, tehnicianul divizionarei secunde, FC Buzău este încrezător înaintea partidei pe care gruparea din Crâng o va disputa mâine, începând cu ora 15:30, pe teren propriu, în compania formaţiei Unirea Slobozia, ocupanta poziţiei a opta (n.r. 15 pct), în ierarhia la zi a eşalonului secund. Buzoienii vor aborda jocul în efectiv complet, iar victoria la consolidează poziţia în jumătatea superioară a clasamentului.

Asociaţia Sportivă Fotbal Club Buzău anunţă că biletele pentru partida cu ASC Unirea 04 Slobozia, programat vineri, 22 octombrie, ora 15.30, contând pentru etapa a unsprezecea a Ligii 2, vor fi puse în vânzare în aceeaşi zi, de la ora 9.30 (Poarta Crâng).
Intrarea generală, 10 lei / persoană.
Ar putea fi o imagine cu text
Conform noului protocol de desfăşurare a competiţiilor de fotbal, au acces pe stadion următoarele categorii de persoane, regulă care se aplică automat şi în cazul reprezentanţilor mass media:
– Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
– Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.
Documentele medicale care atestă apartenenţa spectatorilor la una dintre cele două categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul de acreditare. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate.
Sursă foto: Sportul Ilustrat
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.