Naționala de Tineret, primul antrenament în Crâng pentru meciul din această seară de la Buzău

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

sport1

Gabi Iancu, Dorin Rota­riu sau Steliano Filip pot fi urmăriți în această seară de publicul buzoian pe stadionul Gloria, cu ocazia meciului pe care Naționala de Tineret a României o va disputa împotriva echipei Albaniei. Partida este programată de la ora 19,30, iar prețul unui bilet este de 5 lei.

Ultimul joc al echipei reprezentative de tineret la Buzău a avut loc pe 14 noiembrie 2009, atunci când „tricolorii” s-au impus cu 4-1 în fața reprezentativei similare a Letoniei, în preliminariile Campionatului Eu­ro­pean de Tineret. De altfel, Buzăul a mai găzduit chiar și o partidă a Naționalei de seniori, în urmă cu 30 de ani. Pe 31 iulie 1984 Mircea Lucescu a dus Naționala în Crâng pentru un amical cu selecționata Chinei, scor 1-0 pentru tricolori.

Reunirea lotului U21 a avut loc, luni, ora 11,00, la Centrul de Fotbal Mogo­șoaia. La ora 12,00, lotul echipei naționale a plecat spre Buzău, unde a intrat în cantonament la Hotel Pie­troasa. Antrenamentul oficial al României a avut loc luni, pe stadionul Gloria, de la ora 18,15, iar antrenamentul oficial al echipei Albaniei, programat de la ora 19,30, a fost anulat din cauza oboselii jucătorilor. Sâmbătă, 11 octombrie, echipa națională Under 21 va decola spre Macedonia, unde are programat, pentru luni, partida cu țara gazdă.

Pentru aceste două partide, selecționerul Viorel Mol­dovan a convocat 20 de jucători. Portari: Laurențiu BRĂNESCU (Virtus Lanciano/Italia), Valentin COJOCARU (Steaua București)

Fundași: Mihai BĂLAȘA (Crotone/Italia), Deian BOL­DOR (Pescara/Italia), Bogdan ȚÎRU (FC Viitorul), Adrian PUȚANU (FC Viitorul), Steliano FILIP (Dinamo București), Ioan NEAG (Universitatea Cluj), Iulian CRISTEA (Gaz Me­tan Mediaș)

Mijlocași: Dragoș NE­DELCU (FC Viitorul), Ionuț ȘERBAN (Dinamo Bucu­rești), Doru POPADIUC (Ceahlăul Piatra Neamț), Cătălin ȘTEFĂNESCU (Cea­hlăul Piatra Neamț), Cla­udiu BUMBA (ASA Târgu Mureș), Florin TĂ­NA­SE (FC Viitorul), Alexan­dru MITRIȚĂ (FC Viitorul), Dorin ROTARIU (Dinamo București), Alexandru DAN (Rapid București)

Atacanți: Gabriel IANCU (Steaua București), Valentin BALINT (Rapid București)

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.