AUDIO. „General” la Râmnicu Sărat. Claudiu Ionescu, cel mai răsunător transfer al râmnicenilor

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

claudiu-ionescu-gloria-buzau

Transferul unuia dintre cei mai importanţi fotbalişti buzoieni de după `89 la Râmnicu Sărat a reprezentat un plus la toate capitolele pentru Olimpia. O spune chiar antrenorul râmnicenilor, Marius Tîrîlă, care recunoaşte aportul adus de „generalul” Ionescu formaţiei râmnicene.

Divizionara judeţeană Olimpia Râmnicu Sărat a reuşit cel mai răsunător transfer din istoria fotbalului râmnicean. Formaţia antrenată de Marius Tîrîlă „l-a înregimentat” în această vară pe Claudiu Ionescu, fost jucător al echipelor Gloria Buzău, Steaua Bucureşti şi Poli Timişoara. Mutarea reuşită de râmniceni reprezintă un plus valoric şi de imagine pentru Olimpia. Cum era de aşteptat „Generalul” este titular incontestabil la Râmnicu Sărat şi şi-a adus aportul la toate reuşitele Olimpiei din actuala stagiune.

AUDIO MARIUS TÎRÎLĂ, ANTRENOR-JUCĂTOR OLIMPIA RÂMNICU SĂRAT

 

Claudiu Ionescu a evoluat pentru echipa de seniori a Gloriei Buzău în perioada 2006 – 2009 cu o pauză de un tur în ultima stagiune, perioadă în care a fost în lotul grupării din Ghencea. A îmbrăcat de 56 de ori tricoul buzoienilor, timp în care a reuşit să înscrie 16 goluri.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.