NIŢĂ, ÎN POLE POSITION PENTRU SCM GLORIA! Preşedintele Stejarului, susţinut de edilii buzoieni

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
Vasile Niţă, preşedintele celor de la Stejarul Buzău.

Vasile Niţă, preşedintele clubului de rugby Stejarul Buzău are toate şansele să devină noul conducător al Sport Club Municipal Gloria Buzău. Invitat în cadrul emisiunii Sport Maxim, Andrei Neder viceprimarul municipiului Buzău a explicat motivele care îl recomandă pe Niţă conducătorul noii entităţi sportive. Totodată, Niţă a dat asigurări privitoare la imparţialitatea sa.

Numirea provizorie a lui Vasile Niţă, preşedintele celor de la Stejarul Buzău în cea mai importantă funcţie a SCM Gloria Buzău a stârnit o serie de nemulţumiri în rândul celorlalţi conducători din sportul buzoian. Andrei Neder, viceprimarul municipiului Buzău a argumentat în cadrul emisiunii „Sport Maxim” mandatarea lui Niţă şi posibila numire în funcţia de preşedinte. Conducătorul celor de la Stejarul i-a asigurat pe ceilalţi conducători buzoieni care vor adera la proiectul municipalităţii de imparţialitatea sa.

Proiectul de hotărâre privitor la înfiinţarea Sport Club Municipal Gloria Buzău se va afla pe masa consilierilor locali în şedinţa ordinară de la sfârşitul acestei luni. Noua entitate sportivă va cuprinde secţii de fotbal, handbal, atletism, rugby şi sportul pentru toţi.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.