VIDEO | Andrei Neder: „Sportul de masă este o prioritate pentru autorităţile locale”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Andrei Neder, viceprimarul municipiului Buzău şi reprezentantul autorităţilor locale în noul club sportiv al oraşului este preocupat de sportul de masă. Noul club sportiv al buzoienilor va avea o ramură sportivă dedicată buzoienilor care nu îşi doresc performanţă, ci vor doar să facă mişcare, ca alternativă de petrecere a timpului liber. Importanţa sportului de masă a fost subliniată şi de Ivan Patzaichin, multiplu medaliat olimpic.

Primăria Buzău nu este interesată doar de sportul de performanţă, ci şi de cel de masă. Viceprimarul municipiului Buzău, Andrei Neder a confirmat acest lucru într-o conferinţă de presă, în care a spus că sportul de masă va fi una din ramurile noii entităţi sportive care îşi va desfăşura activitatea sub directa îndrumare a autorităţilor locale.

Sportul de masă reprezintă principalele ramuri sportive pe care buzoienii, indiferent de vârstă, le practică ca mijloc alternativ de petrecerea a timpului liber. Printre principalele măsuri pe care autorităţile buzoiene vor să le ia în privinţa sportului de masă se numără şi stadionul de atletism din Bariera Ploieşti, baza sportivă care adună în fiecare seară sute de buzoieni.

Importanţa sportului de masă a fost evidenţiată şi de multiplul campion olimpic Ivan Patzaichin, care va fi prezent la Buzău în cadrul unui eveniment menit să promoveze sportul cu vâsle.

Municipalitate va face primul pas în susţinerea activităţilor sportive de masă duminică, când în parcul Tineretului va avea loc o competiţie de caiac canoe, destinată tuturor buzoienilor, indiferent de vârstă sau categorie valorică.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.