Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Obedienţa se răsplăteşte, iar Ion Cazan, directorul SCM Gloria Buzău este un viu exemplu. Şeful grupării din Crâng, cel care care şi-a angajat prietenii la cel mai puternic club finanţat din bani publici (citeşte mai multe aici) a fost ales recent ca membru în Biroul Permanent al organizaţiei municipiului Buzău. Cazan va face echipă cu Daniel August, Ionel Banu, Silviu Nicoară, Eugeniu Pălici, Daniela Vornicu, Răzvan Dedu, Florin Artene, Gheorghe Cojocaru și Vasile Murguleț. Din această structură colectivă de conducere fac parte, de drept, Valentin Marian Dragu (din partea organizației de tineret), Otilia Trifan (din partea organizației de femei), Gheorghe Boloangă (din partea organizației de seniori), Sorin Iulian Lazăr (din partea Ligii Aleșilor Locali), Mircea Șendriuc (din partea PES Activists) şi Oana Ramona Cătălina Gheorghiu, fiica juristului Ion Gheorghiu, de la SCM Gloria Buzău.

Mişcare de strateg?

La fel ca Vasile Niţă, care totuşi avea experienţă în sport, col. (r) Ion Cazan a fost ales pe o perioadă determinată, acesta ocupând funcţia de director interimar al grupării din Crâng. Alăturarea sa lumii politice, vine, potrivit surselor noastre, ca dorinţă a acestuia de a îşi consolida poziţia pe care o are la SCM Gloria Buzău, Cazan dorindu-şi să rămână cât mai mult posibil în postura de conducător, mai ales că venitul său din banii buzoienilor nu este de neglijat.

Ion Cazan a fost contactat telefonic în mod repetat pentru a îşi expune punctul de vedere, însă acesta nu a dorit să răspundă apelurilor redactorilor noştri.

4000 de euro/ lună de la Stat (degeaba)

Directorul interimar al SCM Gloria Buzău este liderul în topul veniturilor, nu doar în organigrama clubului roş-albastru. Ion Cazan (col. în rezervă) încasează lunar din pensia de militar puţin peste 10.300 de lei (oficial, domnia sa nu a dorit nici să confirme, nici să infirme suma!), alături de peste 8.000 de lei salariu din postura de „interimar” al SCMGB, ceea ce face ca-n conturile sale să intre aproape 4.000 de euro la fiecare 30 de zile. Alături de salariu, directorul interimar al SCM Gloria Buzău este eligibil pentru premieri în funcţie de performanţele clubului.

Potrivit cotidianului Opinia, noul președinte al social-democraților din municipiul Buzău, Constantin Toma, va fi secondat, ca și la Primărie, de viceprimarul Ionuț Apostu, care a fost ales președinte executiv al organizației. Funcțiile de vicepreședinte au fost adjudecate de senatorul Lucian Romașcanu, deputatul Sebastian Radu, consilierul local Laurențiu Țepeluș, director adjunct al Colegiului Național „B.P.Hasedeu”, Ionuț Oprea, director general al Soufflet Malț, Simona Săvulescu, director tehnic al Companiei de Apă, Gică Toader, director Trans Bus, inspectorii școlari generali adjuncți Nela Wamsiedel și Daniela Palcău, precum și consilierul local Alexandru Dunel. De asemenea, secretar executiv al organizației va fi Daniel Lambru, iar trezorier a fost ales Aurel Gubandru.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

2 COMENTARII

  1. Tupeu fara margini stimati oameni, parca acest personaj declara acum ceva timp in urma, foarte milos ca el si-a depus cv-ul la primarie ca orice cetatean, iar in urma selectiei a fost acceptat ca si presedinte, ;)))Chiar nu va este rusine mai “inteligentilor” sa aveti asa tupeu ,RUSINE sa va fie dl Toma, am crezut ca aveti demnitate si discernamant cand faceti alegeri, si nu va lasati pacalit de lingai si “ specialisti”