Olimpia Râmnicu Sărat şi-a stabilit primele adversare din meciurile de pregătire

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

olimpia 2

La doar două zile de la reunirea lotului de jucători, Olimpia Râmnicu Sărat a perfectat deja primele meciuri de pregătire din 2016. Fotbaliştii antrenaţi de Marius Tîrîla vor întâlni în perioada imediat următoare CS Păuleşti, Gloria Buzău şi Hermannstadt Sibiu. Tot zilele următoare va fi planificat şi stagiul de pregătire centralizată din această iarnă.

Prima confruntare va avea loc în incinta Complexului Olimpic de la Izvorani, acolo unde jucătorii lui Tîrîlă vor întâlni una din cele mai puternice formaţii din Prahova, liderul Ligii A, CS Păuleşti. Prahovenii au terminat turul pe prima treaptă a clasamentului acumulând un total de 40 de puncte în urma celor 13 victorii, 1 rezultat de egalitate și 1 înfrângere, reușind să penetreze porțile adverse de 63 de ori și nu au primit decât 13 goluri. Partida se va disputa sâmbătă, 6 februarie, cu începere de la orele 13:00.

O altă partidă de verificare pe care râmnicenii o vor disputa va avea loc miercuri, 10 februarie, iar adversar va fi nimeni alta decât divizionara secundă Gloria Buzău, ocupanta poziției cu numărul 7 cu un total de 23 de puncte. Urmează însă să se stabilească, în funcție de vremea care va fi în acea perioadă, locul de disputare al meciului, la Râmnic sau la Buzău.

Cea de-a treia partidă va avea loc la Râmnicu Sărat sâmbătă 13 februarie. Adversara râmnicenilor va fi echipa care domină autoritar Liga a IV-a Sibiu, F.C. Hermannstadt Sibiu, echipă ce în turul acestui sezon nu a cunoscut înfrângerea în cele 11 meciuri disputate reușind să marcheze 39 de goluri și să nu primească decât 6. De remarcat este faptul că sibienii formează o echipă înființată în toamna anului trecut și au intenții serioase de a promova în Liga a III-a și îl au la conducerea tehnică pe nimeni altul decât experimentatul Jean Gavrilă, un antrenor cu multe meciuri în Liga I, printre echipe numărându-se Foresta Fălticeni sau Ceahlăul Piatra Neamț și, totodată, echipa din sudul Transilvaniei are în componența sa numai jucători din Sibiu, cel mai important nume fiind portarul Zăvoi care a debutat în Liga 1, la Voința Sibiu.

Articol şi foto de Iulian Grigoraş.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.