Minifotbal împotriva consumului de alcool şi tutun

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

În această vară, tinerii buzoieni sunt provocaţi la o nouă competiţie de minifotbal. Turneul va avea loc la Galactic Club, în cadrul proiectului „Alege viaţa, fără tutun şi alcool”, întrecere organizată de AECTS Buzăul Sportiv şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport.

Câteva sute de tineri din judeţul Buzău vor fi beneficiarii unui proiect inedit, menit să îi atragă către terenul de sport în detrimentul locaţiilor unde pot fi supuşi consumului de tutun şi alcool. Cupa „Alege viaţa – fără tutun şi alcool” va avea loc începând cu 21 iunie pe terenul de minifotbal din cadrul Complexului Galactic Club. Este permisă participarea oricărei echipe formate din jucători peste 16 ani, dar nelegitimaţi în cadrul cluburilor profesioniste care îşi desfăşoară activitatea în campionatele organizate de Federaţia Română de Fotbal. Iată ce premii pun organizatorii la bătaie:

 • Locul I – echipament sportiv (10 bucăţi) + diplomă şi trofeu

  Locul II – minge + diplomă şi trofeu

  Locul III – minge + diplomă şi trofeu

  Locul IV – 10 tricouri polo + diplomă

  Locul V – 10 tricouri polo + diplomă

  Cel mai tehnic jucător: produse FCGB Ultras + diplomă şi trofeu

  Golgheterul competiţiei: produse FCGB Ultras + diplomă şi trofeu

  Cel mai bun portar: produse FCGB Ultras + diplomă şi trofeu

Înscrierile se fac la sediul Galactic Club Buzău, la numărul de telefon 0765.697.212 sau accesând site-ul organizatorilor: www.buzaulsportiv.ro. Proiectul este implementat de Asociaţia Educaţional Culturală pentru Tineret şi Sport „Buzăul Sportiv”, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, cu sprijinul Galactic Club, AGI Construct şi al Asociaţiei Judeţene de Fotbal.

 • Perioada de înscriere în competiţie: 10-12 iunie 2015

 • Validarea loturilor şi a echipelor participante: 13 iunie 2015

 • Publicarea programului competiţional: 16 iunie 2015

Înscrierile se fac la sediul Galactic Club Buzău, prin telefon la numărul: 0765.697.212 sau prin email la adresa buzaulsportiv@yahoo.com.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.